Лапша в бульйоні з запеченою свининою

До ситної локшині можна подати побільше миттєво засолених з лимоном огірків розріжте невеликі огірочки уздовж на четвертинки, посипте лимонною цедрою, полийте соком лимона і щедро посипте крупною сіллю. Залиште засолюють на той час, поки готується суп-локшина.

Інгредієнти

  • 1-1,2 л грибний бульйон
  • 400 г тонкої пшеничного локшини
  • 3 см свіжого кореня імбиру
  • 5 зубчиків часнику
  • 3 цибулини шалот
  • оливкова олія
  • 0,5-1 ч. Л. якісної томатної пасти
  • 200 г запеченої свинячої лопатки
  • зелена цибуля для подачі
  • мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Покладіть локшину в киплячий бульйон, варіть згідно з інструкцією на упаковці.

Крок 2 Одночасно для овочевий заправки дрібно наріжте імбир, часник і шалот. Обсмажте в сотейнику з маслом на сильному вогні, 2-3 хв. Покладіть томатну пасту і перемішайте. Зніміть з вогню.

Крок 3 За 3 хв. до кінця приготування додайте заправку. Додайте свинячу лопатку, нарізану середніми шматочками. Перемішайте. Приправте перцем. Розлийте готову локшину по тарілках, посипте рубаним зеленим луком.

0/5 (0 Reviews)