До ситної локшині можна подати побільше миттєво засолених з лимоном огірків розріжте невеликі огірочки уздовж на четвертинки, посипте лимонною цедрою, полийте соком лимона і щедро посипте крупною сіллю. Залиште засолюють на той час, поки готується суп-локшина.
Інгредієнти
- 1-1,2 л грибний бульйон
- 400 г тонкої пшеничного локшини
- 3 см свіжого кореня імбиру
- 5 зубчиків часнику
- 3 цибулини шалот
- оливкова олія
- 0,5-1 ч. Л. якісної томатної пасти
- 200 г запеченої свинячої лопатки
- зелена цибуля для подачі
- мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Покладіть локшину в киплячий бульйон, варіть згідно з інструкцією на упаковці.
Крок 2 Одночасно для овочевий заправки дрібно наріжте імбир, часник і шалот. Обсмажте в сотейнику з маслом на сильному вогні, 2-3 хв. Покладіть томатну пасту і перемішайте. Зніміть з вогню.
Крок 3 За 3 хв. до кінця приготування додайте заправку. Додайте свинячу лопатку, нарізану середніми шматочками. Перемішайте. Приправте перцем. Розлийте готову локшину по тарілках, посипте рубаним зеленим луком.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!