БІФ ВЕЛЛІНГТОН З ВИРІЗКИ

Биф Веллінгтон з яловичої вирізки приготований за класичним англійським рецептом.

Інгредієнти

  • 1 яловича вирізка вагою 1 кг
  • 700 г печериць
  • 10 тонких скибочок сиров'яленому шинки
  • 450-500 г листкового дріжджового тіста
  • 1 маленьке яйце
  • оливкова олія
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ

Крок 1

БІФ ВЕЛЛІНГТОН З ВИРІЗКИ

Розігрійте духовку до 200 ° С. З м'яса зріжте все плівки, посоліть з усіх боків і поперчіть. Обсмажте м'ясо на сильному вогні в оливковій олії з усіх боків до рум'яної скоринки. Крок 2

БІФ ВЕЛЛІНГТОН З ВИРІЗКИ

Печериці протріть серветкою, дрібно порубати, приправте рубаним чебрецем, обсмажте в олії в тій же сковороді, щоб випарувалася рідина, 10 хв. Посоліть і поперчіть. Крок 3

БІФ ВЕЛЛІНГТОН З ВИРІЗКИ

Розкачайте тісто в пласт, в який можна загорнути шматок м'яса цілком. Застелите робочу поверхню великим шматком плівки, покладіть шматки шинки злегка внахлест, щоб вийшов прямокутник. На шинку викладіть гриби. Поверх покладіть м'ясо. Допомагаючи собі плівкою, оберніть м'ясо шинкою з грибами, затягніть плівкою, помістіть в холодильник на 1 ч. Крок 4

Зніміть плівку, перекладіть м'ясо в шинці на тісто, загорніть і защипніть краю, обрізавши зайве. Змастіть тісто яйцем, злегка надсекіте зверху, запікайте 25 хв. Перед подачею дайте відпочити 15 хв.

0/5 (0 Reviews)