В будь-тратторії або ресторані італійської кухні Ви обов'язково зустрінете таке блюдо. І це зрозуміло. Адже простіше, бюджетні і смачніше важко придумати. Ідеальний варіант вечері або сімейного обіду.
Інгредієнти
- тальятелле 1 уп.
- печериці 300 г
- шинка 300 г
- вершки 20% 350 г
- часник 2 зубчики
- вершкове масло 1 ст. л.
- оливкова олія 2-3 ст. л.
- сир і зелень петрушки за смаком
Покроковий рецепт приготування
крок 1
Поставити воду для пасти. Тим часом нарізати печериці. Крок 2
І шинку. Крок 3
Розігріти в сковороді суміш масел, викласти туди гриби і відразу посолити. Обсмажити. Крок 4
У киплячу воду покласти пасту, варити, відповідно до інструкції на упаковці. До печериць додати шинку. Обсмажити. Крок 5
Залити вершками, прогріти, видавити часник, зменшити вогонь, готувати постійно помішуючи, поки соус не загусне. Крок 6
Готову пасту викласти на тарілку, полити соусом, посипати сиром і зеленню за смаком. Можна подавати Корисна порада
Важливо додавати часник в уже прогрітий соус, щоб він якомога менше часу готувався і не розгубив свій смак і запах.
Господині на заміткуЗамість тальятелле можуть відмінно виступити феттучині або лінгвіні.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!