Інгредієнти
- паста томатна – 30 г
- борошно просіяне – 15 г
- перець болгарський – 0,06 г
- ковбаса – 60 г
- грудинка копчена – 80 г
- сіль – 10 г
- капуста квашена – 500 г
- цибуля ріпчаста – 60 г
- сало – 50 г
- вино червоне напівсолодке – 1 50 мл
- гриби сушені – 10 г
- свинина (шийна частина) – 180 г
Покроковий рецепт приготування
Квашену капусту припустити, додати обсмажені шматочки свинини, пасеровану цибулю з томатом, відварені, нарізані гриби, шкварки. Гасити до готовності. За 10 – 15 хвилин до готовності покласти нарізані кубиками грудинку і ковбасу, борошняну пасеровку, сіль, перець і червоне вино. Все протушкувати.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!