БІГУС З КВАШЕНОЙ КАПУСТОЮ

БІГУС З КВАШЕНОЙ КАПУСТОЮ

Інгредієнти

  • паста томатна – 30 г
  • борошно просіяне – 15 г
  • перець болгарський – 0,06 г
  • ковбаса – 60 г
  • грудинка копчена – 80 г
  • сіль – 10 г
  • капуста квашена – 500 г
  • цибуля ріпчаста – 60 г
  • сало – 50 г
  • вино червоне напівсолодке – 1 50 мл
  • гриби сушені – 10 г
  • свинина (шийна частина) – 180 г

Покроковий рецепт приготування

Квашену капусту припустити, додати обсмажені шматочки свинини, пасеровану цибулю з томатом, відварені, нарізані гриби, шкварки. Гасити до готовності. За 10 – 15 хвилин до готовності покласти нарізані кубиками грудинку і ковбасу, борошняну пасеровку, сіль, перець і червоне вино. Все протушкувати.

0/5 (0 Reviews)