З фаршем запросто можна експериментувати – в залежності від ваших уподобань виду м'яса. Так як страва виходить досить жирним, на гарнір особливо гарні свіжі овочі.
Кращі народні рецепти. М'ясо x Інгредієнти
- яйце – 2 шт.
- молоко – 1 стакан
- свинина (м'якоть) – 0,5 кг
- масло рослинне (оливкова) – 0.5 склянки
- маленькі круглі готові вафлі – 1 упаковка
- цибуля середнього розміру – 1 шт.
- сіль – за смаком
- перець болгарський – до смаку
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> хліб – кілька шматочків
Покроковий рецепт приготування
з свинини, цибулі, розмоченого в молоці хліба, приготувати фарш, приправити сіллю, перцем. Яйця збити, злегка посолити. Викласти фарш на вафлю шаром, приблизно 1,5-2 см, накрити другою вафель, швидко занурити в збиті яйця, щоб ніжні вафлі не встигли надто просочитися рідиною. Розігріти в сковороді олію. Обсмажити в гарячому маслі на середньому вогні до готовності – по 10 хвилин на кожній стороні. Готові вафлети викласти на паперові рушники, щоб скло зайве масло. Господині на замітку Так як страва виходить досить жирним, на гарнір особливо гарні свіжі овочі.
Залишити Відповідь