ВАФЛЕТИ

З фаршем запросто можна експериментувати – в залежності від ваших уподобань виду м'яса. Так як страва виходить досить жирним, на гарнір особливо гарні свіжі овочі.

ВАФЛЕТИ

Кращі народні рецепти. М'ясо x Інгредієнти

  • яйце – 2 шт.
  • молоко – 1 стакан
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> хліб – кілька шматочків

  • свинина (м'якоть) – 0,5 кг
  • масло рослинне (оливкова) – 0.5 склянки
  • маленькі круглі готові вафлі – 1 упаковка
  • цибуля середнього розміру – 1 шт.
  • сіль – за смаком
  • перець болгарський – до смаку

Покроковий рецепт приготування

з свинини, цибулі, розмоченого в молоці хліба, приготувати фарш, приправити сіллю, перцем. Яйця збити, злегка посолити. Викласти фарш на вафлю шаром, приблизно 1,5-2 см, накрити другою вафель, швидко занурити в збиті яйця, щоб ніжні вафлі не встигли надто просочитися рідиною. Розігріти в сковороді олію. Обсмажити в гарячому маслі на середньому вогні до готовності – по 10 хвилин на кожній стороні. Готові вафлети викласти на паперові рушники, щоб скло зайве масло. Господині на замітку Так як страва виходить досить жирним, на гарнір особливо гарні свіжі овочі.

0/5 (0 Reviews)