Традиційне індійське блюдо з рису з & nbsp; птахом виходить з цесарки таким смачним, що не соромно і & nbsp; на стіл махарадже поставити!
Інгредієнти
- 1 цесарка вагою 1,2 кг
- 400 г рису басматі
- 200 г натурального густого йогурту
- 4 невеликих не надто гострих зелених перцю чилі
- 2 великі цибулини
- 4 зубчики часнику
- 2,5 см свіжого кореня імбиру
- 3 гілочки кінзи
- 3 гілочки м'яти
- 1 ч. л. свіжого соку лайма
- рослинне масло
- 1 ч. л. порошку каррі
- 1 ч. л. меленого коріандру
- 1 ч. Л. меленої зіри
- сіль
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Обробити цесарку на невеликі порційні шматочки. Очистіть імбир, часник і чилі. Імбир і часник натріть на дрібній тертці, чилі дрібно наріжте, при бажанні видаляючи перегородки і насіння (в них максимум гостроти). Крок 2
Змішайте йогурт, часниково-імбирним пасту і чилі. Дрібно наріжте листочки м'яти і кінзи (стебла не знадобляться). Додайте сіль і всі спеції, а також лаймовий сік, перемішайте. Крок 3
Покладіть цесарку в йогуртовую суміш, перемішайте, залиште в холодильнику на 1-6 ч. Крок 4
Промийте рис і замочіть в питній воді так, щоб рис був повністю покритий, на 30 хв. Потім відкиньте рис на сито, трохи обсушити. Крок 5
Лук очистіть, дрібно наріжте і обсмажте в глибокій сковороді з товстим дном в рослинному маслі до м'якості, не даючи засмажувати, приблизно 7 хв. Крок 6
Додайте рис, влийте 300 мл холодної води, перемішайте. Додайте цесарку разом з маринадом. Ретельно перемішайте, закрийте кришкою і готуйте на слабкому вогні 40-45 хв. Час від часу помішуйте. Подавайте біріані дуже гарячим. До речі
& minus; Індія & minus;
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!