В Латинській Америці касуела частенько роблять з різних видів пернатої дичини. Якщо захочете наблизитися до & nbsp; оригіналу, використовуйте солодка картопля замість звичайного.
& nbsp;
Інгредієнти
- 1 цесарка вагою приблизно 1,2 кг
- 1 велика морквина
- 2 великі картоплини
- 2 червоних солодких перцю
- 2 тонких стебла цибулі-порею
- 600 г гарбуза
- 2 качана кукурудзи
- 100 г довгого рису
- 1 пучок змішаної зелені (кінза і петрушка)
- сіль
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Розріжте цесарку на порційні шматки, натріть м'ясо сіллю. Покладіть шматки цесарки у велику каструлю, залийте 3 л холодної води. Додайте ретельно промиту зелену частину порею. На сильному вогні доведіть до кипіння, зніміть піну, потім зменшіть вогонь до мінімуму, закрийте кришкою і варіть 1,5 ч. Крок 2
Очистіть моркву і картоплю, наріжте великими шматками. У гарбуза зріжте шкірку, видаліть насіння, але залиште волокна серцевини (вони дають прекрасний аромат). Наріжте гарбуз так само крупно, як картопля. Крок 3
У солодкого перцю видаліть плодоніжки, розріжте перці уздовж на четвертинки, ретельно видаліть перегородки і насіння. Зелень зв'яжіть ниткою. Білу частину порею розріжте поперек на 4-5 частин. Крок 4
Покладіть в каструлю з цесаркою порей (білу частину, зелену видаліть) і солодкий перець. Варіть 10 хв. Крок 5
Додайте картопля і гарбуз, всипте рис. Зверху покладіть зелень, закрийте каструлю кришкою і зменшіть вогонь до мінімуму. Варіть 20 хв. Додайте кукурудзу, варіть 7-10 хв. Крок 6
Видаліть зелень. У кожну тарілку викладіть по шматку цесарки, картоплі, гарбуза, перцю, кукурудзи і порею. Окремо в миску налийте бульйон з рисом і подавайте.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!