Блін ЛАЗАНЬЯ

Блін ЛАЗАНЬЯ

Ситне меню x Інгредієнти

  • 600 г суміші баранячого і яловичого фаршу
  • 2 великі цибулини
  • 1/3 склянки сухого червоного вина
  • 3 зубчики часнику
  • сушений базилік
  • 2 ст. л. прованських трав
  • мелений чорний перець
  • 50 г тертого сиру
  • 4 ст. л. томатної пасти
  • сіль, перець

Для млинців:

  • 2 склянки борошна
  • 700 мл кефіру або кислого молока
  • 3 яйця
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 2 ст. л. цукру

  • рослинне масло для смаження
  • сіль

Для соусу :

  • 700 мл молока
  • 2 ст.л. борошна
  • 100 г вершкового масла
  • мелений мускатний горіх
  • сіль

Покроковий рецепт приготування

  1. Замішуємо тісто для млинців. Наведеного кількості інгредієнтів має вистачити не менше, ніж на 12-14 штук. Кисле молоко або кефір підігріваємо в каструлі до перших бульбашок. Просіваємо туди борошно, добре збиваємо. Потім додаємо яйця, цукор і сіль, ще раз ретельно перемішуємо. Має вийти в міру рідке тісто для млинців. Густоту можна регулювати водою. Випікаємо млинці на олії. Готові млинці трохи охолоджуємо.

  2. В цей час готуємо начинку. Цибулю дрібно рубаємо і обсмажуємо 5 хвилин в маслі. Додаємо до нього рубаний часник і смажимо на середньому вогні ще 1 хвилину. Додаємо фарш і трохи води. Млоїмо, поки фарш не поміняє колір. Після цього вливаємо вино і випаровуємо. Додаємо сіль, перець, заправляємо томатною пастою, базиліком і прованськими травами. Начинка готова.

  3. Готуємо соус а-ля бешамель. На окремій сковороді обсмажуємо борошно до легкої золотистої, додаємо масло і чекаємо, поки воно розплавиться. Паралельно підігріваємо молоко.
    Вливаємо гаряче молоко в суміш масла і муки і добре розмішуємо. Для цієї мети можна використовувати занурювальний блендер, тоді не залишиться жодної грудочки. Додаємо трохи солі і мускатного горіха.

  4. Починаємо формувати лазанью. На дно круглої глибокої форми викладаємо внахлест 2 млинця. Покриваємо шаром соусу, потім – начинкою. Зверху знову кладемо 2 млинця і трохи придавлюємо. Повторюємо, поки не закінчаться млинці. Для верхнього шару залишаємо трохи соусу. Покриваємо їм верх лазаньї і посипаємо тертим сиром. Запікаємо близько 30 хвилин в добре розігрітій духовці при 180-200 & deg; C.
0/5 (0 Reviews)