Галушки КАРТОПЛЯНІ З & QUOT; душами & QUOT;

галушки КАРТОПЛЯНІ З & amp; QUOT; душами & amp; QUOT;

галушки КАРТОПЛЯНІ З & amp; QUOT; душами & amp; QUOT;

Конкурс рецептів & quot; Сьогодні на вечерю & quot; x Інгредієнти

  • Картопля – 7-8 шт.
  • Пшеничне борошно – 1 склянка
  • Яйце – 1 шт.
  • М'ясний фарш (свинина і яловичина) – 300 г
  • Ріпчасту цибулю – 2 шт.
  • Болгарський перець – 1 шт.
  • Зелень – за смаком
  • Сметана – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Чорний перець мелений – за смаком
  • Вершкове масло – 50 г
  • Часник – 2 зубчики

Покроковий рецепт приготування

* в Білорусії душами називають начинку в галушках. І також роблять галушки без душ, тобто, без начинки. Лук можна підсмажити на мелконарезанного салі. Сиру картоплю натерти на тертці, покласти масу в сито і дати стекти рідини. Потім додати до картоплі борошно, яйце і сіль Все ретельно перемішати. До м'ясного фаршу додати дрібно порізаний сиру цибулю, сіль і чорний перець за смаком. Готову масу з картопляного тіста покласти на долоньку, потім на неї фарш і сформувати галушки. Варити галушки як пельмені в підсоленій воді до готовності. Підсмажити у вершковому маслі нарізану кільцями цибулю і нарізану тонкими смужками болгарський перець. Зверху на галушки викласти піджарку з лука і болгарського перцю. Подавати галушки до столу зі сметаною, в яку доданий часник, зелень, сіль і перець за смаком.

0/5 (0 Reviews)