Конкурс рецептів & quot; Сьогодні на вечерю & quot; x Інгредієнти
- Картопля – 7-8 шт.
- Пшеничне борошно – 1 склянка
- Яйце – 1 шт.
- М'ясний фарш (свинина і яловичина) – 300 г
- Ріпчасту цибулю – 2 шт.
- Болгарський перець – 1 шт.
- Зелень – за смаком
- Сметана – за смаком
- Сіль – за смаком
- Чорний перець мелений – за смаком
- Вершкове масло – 50 г
- Часник – 2 зубчики
Покроковий рецепт приготування
* в Білорусії душами називають начинку в галушках. І також роблять галушки без душ, тобто, без начинки. Лук можна підсмажити на мелконарезанного салі. Сиру картоплю натерти на тертці, покласти масу в сито і дати стекти рідини. Потім додати до картоплі борошно, яйце і сіль Все ретельно перемішати. До м'ясного фаршу додати дрібно порізаний сиру цибулю, сіль і чорний перець за смаком. Готову масу з картопляного тіста покласти на долоньку, потім на неї фарш і сформувати галушки. Варити галушки як пельмені в підсоленій воді до готовності. Підсмажити у вершковому маслі нарізану кільцями цибулю і нарізану тонкими смужками болгарський перець. Зверху на галушки викласти піджарку з лука і болгарського перцю. Подавати галушки до столу зі сметаною, в яку доданий часник, зелень, сіль і перець за смаком.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!