БОРЩ у буханці бородинський хліб

БОРЩ у буханці бородинський хліб

Інгредієнти

  • 50 г відвареного язика
  • 50 г копченої яловичини
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 50г копченої свинячої шийки

  • 2,5 л бульйону, звареного на качиних та курячих кістках
  • 60 г жирної сметани
  • 2 середні буряка
  • 60 г білокачанної капусти
  • 40 г моркви
  • 50 г ріпчастої цибулі
  • 20 г чорносливу
  • 50 г кореня петрушки
  • 0,25 солодкого болгарського перцю
  • масло вершкове – 30 г
  • часник – 3 зубчики
  • черешки кропу
  • винний оцет – 5 г
  • 1 ст. л. соняшникової олії
  • томатного пюре
  • буханець бородінського хліба
  • суміш сіль, цукор, перець – за смаком

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Буряк нашаткувати соломкою. Помістити на сковороду з вершковим маслом, додати томатну пасту і злегка обсмажити. Додати оцет, цукор, сіль і перець. Гасити на несильному вогні не більше 30 хв. Крок 2 Цибулю і моркву нарізати соломкою, спасерувати окремо на вершковому маслі. Нашаткувати капусту і закласти її в киплячий бульйон. Варити на середньому вогні 10 хв., Додати пасеровані цибулю і моркву. Довести до кипіння, додати тушкований буряк і утворився на сковороді соус. Крок 3 Довести до кипіння, додати за смаком сіль, перець і один подрібнений зубчик часнику. Зняти з вогню. Обернути в марлю черешки кропу, часник, що залишився і болгарський перець. Опустити в каструлю і дати настоятися близько 20 хв. Видалити марлю з овочами. Крок 4 Буханець хліба розрізати навпіл і вийняти м'якуш, решту скропити олією. Підпекти в духовій шафі до хрусткої скоринки. У подпеченний хліб покласти нарізані тонкою соломкою копченості, мова і чорнослив. Налити борщ. Прикрасити свіжою зеленню і сухариками. Окремо подати попередньо заморожену жирну сметану.

0/5 (0 Reviews)