КАРТОПЛЯ з креветками у російській СТИЛІ

КАРТОПЛЯ з креветками у російській СТИЛІ

КАРТОПЛЯ з креветками у російській СТИЛІ

Інгредієнти

  • 200 г дрібної картоплі
  • масло вершкове
  • часник – 1 зубчик
  • 60 мл оливкової олії
  • по 2 гілочки свіжої петрушки, кропу, базиліка
  • 60 мл горілки
  • щіпка подрібненої цедри лимона
  • 30 тигрових креветок
  • сіль
  • 120 г нарізки пармской шинки

Покроковий рецепт приготування

Картопля очистити і зварити цілком, майже до готовності. Зелень, цедру лимона і часник дрібно порубати. Гарячий картопля викласти в глибокий посуд, полити розтопленим вершковим маслом, посолити, посипати сумішшю зелені, цедри і часнику, накрити кришкою. Креветки очистити, залишивши хвостики. Загорнути кожну креветку в шинку і обсмажити до напівготовності на половині кількості оливкової олії. Додати горілку і довести до готовності, посолити, поперчити. Цілі картоплини викласти на тарілку, поруч укласти креветки, скропити оливковою олією.

0/5 (0 Reviews)