РАГУ АЛЛА романьоло

РАГУ АЛЛА романьоло

РАГУ АЛЛА романьоло

Інгредієнти

  • сіль
  • вино біле сухе
  • 1 стакан м'ясного бульйону
  • цибуля ріпчаста – 1 невелика цибулина
  • 100 г шинки “панчетта” або солоної некопчений грудинки
  • стебловий селера – 1 стебло
  • 1 невелика морква
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> по 200 г яловичого і свинячого фа рша

  • 400 г стиглих помідорів
  • масло оливкове – 1 ст.л.

Покроковий рецепт приготування

Шинку дрібно нарізати. Цибулю і моркву очистити, нарізати дрібними кубиками. Селера нарізати скибочками. Масло розігріти в сотейнику, обсмажити разом овочі і панчетту. Як тільки підрум'яняться, додати фарш, влити одночасно вино і половину бульйону. Готувати, поки рідина не випарується, потім влити решту бульйону. Продовжувати гасити на несильному вогні, поки рідина знову не випарується. Помідори очистити від шкірки, видалити насіння, м'якоть дрібно порубати. Додати помідори до м'яса, посолити і поперчити. Перемішати, накрити кришкою. Готувати на середньому вогні близько 1 ч. Подавати з пастою або розсипчастим рисом.

0/5 (0 Reviews)