БРІВАТ, марокканська М'ЯСНІ СИГАРИ

БРІВАТ, марокканська М'ЯСНІ СИГАРИ

Інгредієнти

  • 500 г тесту філо
  • 800 г фаршу з баранини
  • 1 невелика цибулина
  • 5 яєць
  • 150 г вершкового масла
  • за середнім пучку кінзи і петрушки
  • 2 ч. л. меленої кориці
  • щіпка імбирного порошку
  • щіпка гострого червоного перцю
  • 2 ст. л. оливкового масла
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

БРІВАТ, марокканська М'ЯСНІ СИГАРИ

Очистіть і подрібніть цибулю. Зелень дрібно наріжте. Яйця збийте в невеликій мисці виделкою. Розігрійте у великій сковороді оливкове масло, покладіть цибулю, обсмажуйте на середньому вогні 5 хв.
Змішайте фарш з усіма спеціями, додайте в сковороду, збільште вогонь і готуйте, «розбиваючи» фарш виделкою, 7-10 хв., Додайте яйця і зелень. Готуйте, поки яйця злегка не схопляться, 1-2 хв., Весь час помішуючи. Остудіть. Крок 2

БРІВАТ, марокканська М'ЯСНІ СИГАРИ

Візьміть великі ножиці і листи філо, не розділяючи їх. Наріжте листи смугами приблизно 30х15 см. Тепер розділіть смуги так, щоб в кожній було по 3 шари філо. Верхній шар змастіть маслом. Поки ви робите один пиріжок, інші листи прикрийте вологим рушником, щоб не сохли. Крок 3

БРІВАТ, марокканська М'ЯСНІ СИГАРИ

Викладайте на кожну 3-шарову смужку фарш впритул до одного короткого краю і не доходячи 2 см до трьох інших країв. Звертайте тісто з фаршем в щільний рулет. Дійшовши до середини, подверніте відкриті кінці, щоб начинка не випала під час обсмажування. Викладіть готові «сигари» на деко, змастіть розтопленим маслом і випікайте в розігрітій до 180 ° С духовці до золотистого кольору, 30 хв. Подавайте гарячими.

Рада гастроному
Замість баранячого фаршу ви можете начинити бріват сумішшю подрібненого курячого філе з цибулею, мигдалем, зеленню, корицею і перцем. В цьому випадку в фарш кладеться всього 1 яйце, а готові «сигари» посипаються сумішшю цукрової пудри і кориці.
Господині на замітку Це улюблена закуска на марокканських вечірках. Ці смачні хрусткі пиріжки в Марокко робляться з тіста, назва якого « варіння » – найтонші млинці з цельномолотой пшениці. Готувати їх так складно, що вдома цього вже ніхто не робить – купують готові. «Варка» легко може замінюватися витяжним тестом філо. Воно таке ж тонке і так же прекрасно виглядає в результаті.

0/5 (0 Reviews)