Брізоль – це фарш, обсмажений в яйці. У нього можна загорнути будь-яку начинку. Це дуже смачно!
Фарш -бросок x Інгредієнти
- фарш яловичий 800 г
- майонез 200 г
- помідори (великі) 2 шт.
- часник (зубчики) 4 шт.
- яйця курячі 10 шт.
- масло рослинне для смаження 2 ст.л.
- зелень 1 пучок (а)
- сіль 1 щіпка (і)
- перець 1 щіпка (і)
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Фарш пропускаємо через м'ясорубку 2-3 рази, додаємо сіль, перець і одне яйце, добре вимішуємо. Фарш розділити на 10-13 кульок. Крок 2 Яйця збити віночком (відразу 10 яєць годі й збивати, краще почати з 7 яєць, а потім при необхідності додати ще). Крок 3 Беремо два листа харчової плівки, на один з них кладемо одну порцію м'ясного фаршу, іншим листом накриваємо зверху. Розгладжуємо ножем або качалкою фарш в тонкий корж. Крок 4 В плоску тарілку виливаємо трохи збитого яйця, знімаємо верхній шар плівки з фаршу і перевертаємо в тарілку з яйцем. Знімаємо другий шар плівки і залишаємо його для наступної порції. Крок 5 На розпечену сковороду наливаємо трохи олії і акуратно викладаємо фарш з яйцем. Можна допомогти рукою, якщо фарш трохи прилипне до тарілки. Обсмажуємо з одного боку на середньому вогні. Потім перевертаємо фаршем вниз і обсмажуємо іншу сторону. Крок 6
Викладаємо на блюдо яйцем вниз. Змащуємо майонезом з часником, можна кетчупом, посипаємо сиром (якщо любите), помідорами, я ще огірок свіжий додала і ріпчасту цибулю. Звертаємо акуратно рулетом. Щоб не розкривався, можна зав'язати зеленим пером лука або наколоти зубочисткою. Смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!