Тавано КЄБАБ

Красиве і ситне турецьке блюдо з баклажанів з бараниною сподобається всім любителям цієї кухні.

 Таван КЄБАБ

фарш-кидок Спробуй на смак x Інгредієнти

  • фарш з баранини 500 г
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> баклажани 2 шт.

  • помідори 2-3 шт.
  • солодкий перець 1-2 шт.
  • зіра 0.5 ч.л.
  • паприка 0.5 ч .л.
  • оливкова олія 4 ст.л.
  • цибуля 1 шт.
  • чорний перець 0.5 ч.л.
  • сіль 0.5 ч.л.
  • вода 150 мл

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Дрібно наріжемо лук і змішаємо його з фаршем з баранини. Додамо паприку, зіру, перець і сіль. Вольем масло. Добре розмішати, трохи відіб'ємо і залишимо на півгодини. Крок 2 Овочі помиємо. Баклажани нарізаємо брусочками довжиною 5-6 см. Перець наріжемо великими смужками. Помідори наріжемо великими часточками. Крок 3 Скачаємо з фаршу колобки діаметром 5 см. Круглий деко вистелити фольгою і, чергуючи м'ясні колобки і брусочки баклажана, заповнимо його, залишивши в середині вільне місце. В середину дека викладемо шматочки перцю і помідорів. Крок 4 Змішаємо воду з сіллю. Виллємо її в деко. Зверху овочі збризніть рослинним маслом і відправимо запікатися в духовку на півтори години. Температура духовки 190-200 градусів. Перець, помідори і м'ясні колобки повинні підрум'янитися. Господині на замітку

Баранину можна замінити телятиною або м'ясом птиці.

0/5 (0 Reviews)