Красиве і ситне турецьке блюдо з баклажанів з бараниною сподобається всім любителям цієї кухні.
фарш-кидок Спробуй на смак x Інгредієнти
- фарш з баранини 500 г
- помідори 2-3 шт.
- солодкий перець 1-2 шт.
- зіра 0.5 ч.л.
- паприка 0.5 ч .л.
- оливкова олія 4 ст.л.
- цибуля 1 шт.
- чорний перець 0.5 ч.л.
- сіль 0.5 ч.л.
- вода 150 мл
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> баклажани 2 шт.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Дрібно наріжемо лук і змішаємо його з фаршем з баранини. Додамо паприку, зіру, перець і сіль. Вольем масло. Добре розмішати, трохи відіб'ємо і залишимо на півгодини. Крок 2 Овочі помиємо. Баклажани нарізаємо брусочками довжиною 5-6 см. Перець наріжемо великими смужками. Помідори наріжемо великими часточками. Крок 3 Скачаємо з фаршу колобки діаметром 5 см. Круглий деко вистелити фольгою і, чергуючи м'ясні колобки і брусочки баклажана, заповнимо його, залишивши в середині вільне місце. В середину дека викладемо шматочки перцю і помідорів. Крок 4 Змішаємо воду з сіллю. Виллємо її в деко. Зверху овочі збризніть рослинним маслом і відправимо запікатися в духовку на півтори години. Температура духовки 190-200 градусів. Перець, помідори і м'ясні колобки повинні підрум'янитися. Господині на замітку
Баранину можна замінити телятиною або м'ясом птиці.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!