ТЕФТЕЛІ З ІНДИКИ з гарбузом ПІД соусом Маринара

Тефтели вийшли дуже соковитими і ніжними, а поєднання смаку індички, гарбуза і цибулі – просто незрівнянне! Гарбуз краще взяти мускатну

Фарш-кидок x Інгредієнти

  • філе індички 500 г
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> хлібні крихти 1/4 стакан (а)

  • пармезан, тертий 100 г
  • гарбузове пюре 300 г
  • петрушка, дрібно нарізана 2 ст.л.
  • часник, дрібно нарізаний 1 шт.
  • яйце 1 шт.
  • цибулина, дрібно нарізана 1 шт.
  • сіль
  • перець
  • соус марінара (або томатний соус) 2,5 стакан (а)

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Перемеліть м'ясо індички в фарш, попередньо видаливши шкіру . Додайте очищений цибулю. Додайте гарбузове пюре, не надто рідке. Крок 2 Дрібно порубати зелень, додайте у фарш чебрець, сіль і перець. Додайте панірувальні сухарі і тертий на дрібній тертці сир. Дуже ретельно перемішайте фарш. Накрийте ємність з фаршем і приберіть в холодильник на 1 годину. Крок 3 Тепер займемося тефтелі. Поруч поставте чашку з водою, в якій змочуйте руки, щоб фарш не прилипав. Змочіть руки, візьміть порцію фаршу і добре відбийте його. Для цього кидайте порцію фаршу між руками, таким чином фарш добре буде тримати форму. Скачайте фарш в кульку. Крок 4 Натріть деко або форму соняшниковою олією і викладіть на форму тефтелі. Розігрійте духовку до 210 ° C. Залийте тефтелі попередньо нагрітим соусом Маринара. Крок 5 Поставте форму в духовку і через 10 хвилин зменшіть вогонь до 170 ° C. Готуйте тефтелі 30-40 хвилин.

0/5 (0 Reviews)