Бульйон М'ясний з пельменями

Блюдо & quot; два в одному & quot; : Бульйон на перше і пельмені – на друге. Бульйон і пельмені можна подавати окремо. Але смачніше, звичайно, якщо разом.
& nbsp;

Інгредієнти

  • 400 г бульйону

Для бульйону

  • кріп (за смаком)
  • щіпка солі

Для м'ясної начинки < ul>

  • 68 г яловичини 1-ї категорії
  • 7 г ріпчастої цибулі
  • щіпка солі
  • 1 яйце
  • 5 мл води
  • Для тесту

    • 300 г пшеничного борошна вищ його сорти
    • 8 яєць
    • щіпка солі

    Покроковий рецепт приготування

    Крок 1 Замісити тісто і дайте йому трохи постояти під плівкою. Крок 2 М'ясо з цибулею перейдіть через м'ясорубку (з дрібними гратами), додайте трохи води, яйце і сіль. Добре перемішайте. Крок 3 Наліпити пельмені. Розкачайте тісто, виріжте з нього формочками або краями склянок кружечки. У центр кожного покладіть 1-2 ч.л. м'яса, заліпити тісто навколо м'яса. Крок 4 Доведіть бульйон до кипіння, додайте в нього сіль. Додайте пельмені і варіть їх протягом 6-8 хвилин. Крок 5 Розкладіть пельмені по піалах і залийте бульйоном. Додайте в бульйон дрібно нарізаний кріп.

    0/5 (0 Reviews)