Бургер- він і в Сочі бургер. Але таку булочку з котлетою вам не запропонують ні в одному фаст-фуді: тісто для булочки замішано на мацоні, котлета приготовлена з м'яса козеняти. Кінза і гострий томатний СОСУС & nbsp; в якості супроводу – гарячий привіт з Кавказу.
Інгредієнти
Для булочок:
- 400 г борошна
- 6 г сухих дріжджів
- 25 мл мацоні
- 1 яйце
- 10 мл рослинного масла
- 10 г цукру
- 4 г солі
Для начинки:
- 1 кг м'яса козеняти без кісток
- 1-2 середні цибулини
- 4 зубчики часнику
- 80 г панірувальних сухарів
- 2 яйця
- кілька гілочок кінзи і базиліка
- сіль, мелений чорний перець
Для подачі :
- 8 яєць
- гострий томатний соус
- рослинне масло
Для салату:
- 70 г корейської моркви
- 70 г червоної капусти
- жменю мікс-салату
- 1/3 цибулини
- 2 ст. л. майонезу
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Для булочок сіль розчиніть в 140 мл теплої води, всипте борошно, додайте всі інші інгредієнти. Замісити тісто. Накрийте тісто плівкою і залиште при кімнатній температурі на 30 хв. Крок 2 Розділіть тісто на шматки (по 100 г), скачайте їх в кульки, викладіть на застелений пергаментом деко і випікайте в розігрітій до 200 ° С духовці 10-12 хв. Крок 3 М'ясо козеняти зачистите від плівок і згустків крові. Наріжте невеликими шматками, потім порубати важким ножем в фарш. З'єднайте з дрібно порубаними цибулею і часником. Додайте яйце, рубану зелень, панірувальні сухарі, сіль, перець. Ретельно перемішайте фарш, а краще – відбийте об стіл, щоб він наситився повітрям. Крок 4 Сформуйте з фаршу котлети по 150 г кожна і відправте їх в холодильник мінімум на 1 год. Крок 5 Для салату тонко наріжте червону капусту і цибулю. Капусту посоліть і розімніть руками. Листя салату нарвіть руками. Змішайте цибулю, капусту, салат, морква по-корейськи, заправте майонезом. Крок 6 З 8 яєць підсмажте на олії окремі яєчні. Котлети підсмажте на змащеному олією грилі, по 5-6 хв. з кожного боку. Крок 7 Булочки розріжте навпіл, збризніть рослинним маслом і обсмажте з боку зрізу на грилі до красивих смужок. Крок 8 Зберіть бургер: на нижню половинку булочок викладіть трохи салату, потім – котлету з козеня, зверху яєчню, збризніть гострим томатним соусом.Накройте другою половинкою булки і подавайте. До речі
Рецепт надано Гаріком Манукяном, шеф-кухарем ресторану Хмелі & amp; Cунелі, Сочі.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!