Інгредієнти
- булочки для гамбургерів – 3 шт.
- горошок зелений – кілька горошин
- сухий майоран – щіпка
- редис – 1 шт.
- цибуля ріпчаста – 1 цибулина
- масло рослинне – 2 ст. л.
- жовток яєчний – 1 шт.
- салат зелений – 6 листя
- морква – 1 шт.
- фарш з телятини – 250 г
- кілька скибочок білого хліба – 1 шматочок
- фарш з індички – 250 г
- кетчуп
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Лук очистити і подрібнити у блендері разом з хлібом. Додати обидва види фаршу, майоран, жовток. Збити. Крок 2
Сформувати 6 плоских котлет і обсмажити їх на розігрітій олії по 6 хв. з кожного боку. Булочки розрізати навпіл. Покласти на кожну половинку лист салату і котлету. З моркви зробити вушка, з гуртків редису і горошком – очі, кетчупом намалювати рот.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!