Інгредієнти
- борошно – 1-2 ст. л.
- фарш курячий – 400 г
- масло вершкове – 1 ст. л.
- петрушка і кріп – по 2 гілочки
- помідори черрі – 4 шт.
- рукола – 100 г
- сіль
- вершки жирністю 35% – 100 мл
- яйця перепелині, зварені круто – 4 шт.
- білий хліб без кірки – 4 шматки
- масло рослинне – для обсмажування
- цибуля ріпчаста – 1 невелика цибулина
- молоко – 1 стакан
- шпинат – 400 г
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Куряче філе провернути в фарш.
Крок 2
хліб замочити в молоці. Лук, петрушку і кріп подрібнити. Розігріти в сковороді вершкове масло, обсмажити цибулю, 4 хв. Додати зелень і готувати, помішуючи, 2 хв. Зняти з вогню.
Крок 3
Змішати курячий фарш зі злегка віджатим хлібом і цибулею з зеленню. Посолити і поставити в холодильник.
Крок 4
шпинат опустити на 1 хв. в каструлю з киплячою підсоленою водою. Відкинути на друшляк і обдати холодною водою. Подрібнити в пюре і змішати з обсмаженою на сухій сковороді борошном.
Крок 5
Вершки збити і ввести в пюре.
Крок 6
з курячого фаршу сформувати котлетки розміром з перепелине яйце. Обсмажити їх в розігрітій олії, 4 хв. Додати помідори і готувати ще 2 хв. Зняти з оня, накрити кришкою і залишити на 5 хв. На тарілки викласти руколу у вигляді гнізда, зверху покласти шпінатовое пюре, на нього по 2-3 тефтелі, 1 перепелиному яйцю і 1 помідору.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!