Курячі тефтелі в шпинатна гнізда

Інгредієнти

  • борошно – 1-2 ст. л.
  • фарш курячий – 400 г
  • масло вершкове – 1 ст. л.
  • петрушка і кріп – по 2 гілочки
  • помідори черрі – 4 шт.
  • рукола – 100 г
  • сіль
  • вершки жирністю 35% – 100 мл
  • яйця перепелині, зварені круто – 4 шт.
  • білий хліб без кірки – 4 шматки
  • масло рослинне – для обсмажування
  • цибуля ріпчаста – 1 невелика цибулина
  • молоко – 1 стакан
  • шпинат – 400 г

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

КУРЯЧІ ТЕФТЕЛІ В шпинатна гніздо

Куряче філе провернути в фарш.

Крок 2

КУРЯЧІ ТЕФТЕЛІ В Шпинатна гніздо

хліб замочити в молоці. Лук, петрушку і кріп подрібнити. Розігріти в сковороді вершкове масло, обсмажити цибулю, 4 хв. Додати зелень і готувати, помішуючи, 2 хв. Зняти з вогню.

Крок 3

КУРЯЧІ ТЕФТЕЛІ В Шпинатна гніздо

Змішати курячий фарш зі злегка віджатим хлібом і цибулею з зеленню. Посолити і поставити в холодильник.

Крок 4

КУРЯЧІ ТЕФТЕЛІ В Шпинатна гніздо

шпинат опустити на 1 хв. в каструлю з киплячою підсоленою водою. Відкинути на друшляк і обдати холодною водою. Подрібнити в пюре і змішати з обсмаженою на сухій сковороді борошном.

Крок 5

КУРЯЧІ ТЕФТЕЛІ В Шпинатна гніздо

Вершки збити і ввести в пюре.

Крок 6

КУРЯЧІ ТЕФТЕЛІ В Шпинатна гніздо

з курячого фаршу сформувати котлетки розміром з перепелине яйце. Обсмажити їх в розігрітій олії, 4 хв. Додати помідори і готувати ще 2 хв. Зняти з оня, накрити кришкою і залишити на 5 хв. На тарілки викласти руколу у вигляді гнізда, зверху покласти шпінатовое пюре, на нього по 2-3 тефтелі, 1 перепелиному яйцю і 1 помідору.

0/5 (0 Reviews)