Інгредієнти
- часник – 1 зубчик
- лимон, тільки сік – 1 шт.
- сіль, перець мелений
- лист лавровий – 1 шт.
- цибуля ріпчаста – 1 велика цибулина
- томатний соус або кетчуп (томатний сік або свіжі помідори) – 200 мл
- перець солодкий стручковвий – червоний або зелений – 2 шт.
- цукор – 1 ч. л.
- нежирний яловичий фарш – 500 г
- паприка – на кінчику ножа
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> олія кукурудзяна – 1-2 ст. л.
Покроковий рецепт приготування
На добре прогрітій сковороді прожарити м'ясний фарш, злити жир, якщо його утворилося більше, ніж необхідно. Додати дрібно нарізані цибулю і перець. Зменшити вогонь, накрити кришкою і тушкувати на повільному вогні, періодично помішуючи, поки цибуля не стане напівпрозорим, а перець м'яким. Додати томатний сік, томатний соус або кетчуп, цукор, перець, сіль за смаком (влітку краще використовувати стиглі помідори, їх слід бланшувати, видалити з них шкірку і дрібно порубати). Гасити на повільному вогні хвилин п'ятнадцять, накривши кришкою, не допускаючи підгоряння і кипіння. За кілька хвилин до готовності додати свіжовичавлений сік лимона і роздавлений зубчик часнику. Посипати зеленню.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!