Інгредієнти
Для супу:
- печериці – 400 г
- картопля – 2 шт.
- цибуля ріпчаста – 1 шт.
- сіль – за смаком
- масло рослинне – 4 ст.л.
- морква – 1 шт.
- сметана – 4 ст.л.
- зелена цибуля – пучок
Для фрикадельок:
- свинячий фарш – 200 г
- солоні фісташки – 25 г
- яйце – 1 шт.
- кінза – 2 гілочки
- часник – 2 зубчики
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Фісташки дуже дрібно порубати ножем. Часник очистити і подрібнити. Кінзу вимити, розібрати на листочки і дрібно порізати. Змішати фарш з фісташками, часником, листочками кінзи і яйцем. Посолити за смаком, перемішати і поставити в холодильник на 10 хв.
Крок 2
Гриби вимити, нарізати скибочками. Ріпчасту цибулю, моркву і картоплю очистити. Цибулю нарізати півкільцями, моркву і картоплю – брусочками.
Крок 3
Скачати з фаршу 18 кульок. Розігріти в каструлі 2 ст. л. масла, обсмажити тефтелі до золотистого кольору, 5 хв. Шумівкою перекласти їх на блюдо.
Крок 4
Влити в каструлю масло, що залишилося. Покласти цибулю і моркву, обсмажити, помішуючи, 6 хв. Додати гриби. Готувати ще 5 хв.
Крок 5
Влити в каструлю 1,5 л гарячої води, покласти картоплю і довести до кипіння. Приправити сіллю і перцем, зменшити вогонь і готувати 10 хв.
Крок 6
Додати фрикадельки, готувати 5 хв. Перед подачею до столу посипати суп нарізаною зеленою цибулею і покласти сметану.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!