Грибний суп зі свинячим фрикадельки

Інгредієнти

Для супу:

  • печериці – 400 г
  • картопля – 2 шт.
  • цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • сіль – за смаком
  • масло рослинне – 4 ст.л.
  • морква – 1 шт.
  • сметана – 4 ст.л.
  • зелена цибуля – пучок

Для фрикадельок:

  • свинячий фарш – 200 г
  • солоні фісташки – 25 г
  • яйце – 1 шт.
  • кінза – 2 гілочки
  • часник – 2 зубчики

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 ГРИБНИЙ СУП зі свинячим фрикадельки

Фісташки дуже дрібно порубати ножем. Часник очистити і подрібнити. Кінзу вимити, розібрати на листочки і дрібно порізати. Змішати фарш з фісташками, часником, листочками кінзи і яйцем. Посолити за смаком, перемішати і поставити в холодильник на 10 хв.

Крок 2

ГРИБНИЙ СУП зі свинячим фрикадельки

Гриби вимити, нарізати скибочками. Ріпчасту цибулю, моркву і картоплю очистити. Цибулю нарізати півкільцями, моркву і картоплю – брусочками.

Крок 3

ГРИБНИЙ СУП зі свинячим фрикадельки

Скачати з фаршу 18 кульок. Розігріти в каструлі 2 ст. л. масла, обсмажити тефтелі до золотистого кольору, 5 хв. Шумівкою перекласти їх на блюдо.

Крок 4

ГРИБНИЙ СУП зі свинячим фрикадельки

Влити в каструлю масло, що залишилося. Покласти цибулю і моркву, обсмажити, помішуючи, 6 хв. Додати гриби. Готувати ще 5 хв.

Крок 5

ГРИБНИЙ СУП зі свинячим фрикадельки

Влити в каструлю 1,5 л гарячої води, покласти картоплю і довести до кипіння. Приправити сіллю і перцем, зменшити вогонь і готувати 10 хв.

Крок 6

ГРИБНИЙ СУП зі свинячим фрикадельки

Додати фрикадельки, готувати 5 хв. Перед подачею до столу посипати суп нарізаною зеленою цибулею і покласти сметану.

0/5 (0 Reviews)