Інгредієнти
- теляче серце – 4 шт.
- морква – 1 шт.
- м’ясо (фарш) – 60 г
- масло рослинне – 2 ст.л.
- цибуля ріпчаста – 1 шт.
- болгарський перець різних кольорів – 2 шт.
- кабачок невеликий – 1/2 шт.
- петрушка – 5-6 гілочок
- хліб білий – 1 скибочка
- свіжі яєчні жовтки – 1 шт.
- баклажан – 1 шт.
- вино червоне – 150 мл
- стебловий селера – 2 стебла
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
серця очистити від плівок і жиру, промити. Петрушку промити, подрібнити, змішати в мисці з фаршем, розкришеним хлібом і жовтком.
Крок 2
Нафарширувати цією сумішшю серця. Розрізи заколоти дерев’яними шпажками.
Крок 3
У каструлі розігріти масло. Обсмажити серця з усіх боків, 8-10 хв., Перекласти на тарілку, накрити і відставити.
Крок 4
Лук, селера і моркву очистити, дрібно нарізати і викласти в каструлю, де готувалися серця. Готувати, помішуючи, 5 мін.Добавіть сіль, ретельно перемішати і залишити на невеликому вогні.
Крок 5
Кабачок, перці і баклажан вимити. З перців видалити серцевину. Нарізати овочі шматочками середньої величини.
Крок 6
У каструлю з цибулею і морквою влити вино і 1 стакан води, покласти кабачок, баклажан і перець. Перемішати. Довести до кипіння. Повернути в каструлю серця, перемішати, накрити кришкою і готувати на невеликому вогні 1,5 ч. З готових сердець видалити шпажки, нарізати на порційні шматки і подати з овочами. Щоб соус вийшов ніжніше, можна замість води влити в каструлю з овочами 1 склянка вершків жирністю 9%.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!