Фаршировані телячої серця з овочами

Інгредієнти

  • теляче серце – 4 шт.
  • морква – 1 шт.
  • м’ясо (фарш) – 60 г
  • масло рослинне – 2 ст.л.
  • цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • болгарський перець різних кольорів – 2 шт.
  • кабачок невеликий – 1/2 шт.
  • петрушка – 5-6 гілочок
  • хліб білий – 1 скибочка
  • свіжі яєчні жовтки – 1 шт.
  • баклажан – 1 шт.
  • вино червоне – 150 мл
  • стебловий селера – 2 стебла

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Фаршировані телячої СЕРЦЯ з овочами

серця очистити від плівок і жиру, промити. Петрушку промити, подрібнити, змішати в мисці з фаршем, розкришеним хлібом і жовтком.

Крок 2

Фаршировані телячої СЕРЦЯ з овочами

Нафарширувати цією сумішшю серця. Розрізи заколоти дерев’яними шпажками.

Крок 3

Фаршировані телячої СЕРЦЯ з овочами

У каструлі розігріти масло. Обсмажити серця з усіх боків, 8-10 хв., Перекласти на тарілку, накрити і відставити.

Крок 4

Фаршировані телячої СЕРЦЯ з овочами

Лук, селера і моркву очистити, дрібно нарізати і викласти в каструлю, де готувалися серця. Готувати, помішуючи, 5 мін.Добавіть сіль, ретельно перемішати і залишити на невеликому вогні.

Крок 5

Фаршировані телячої СЕРЦЯ з овочами

Кабачок, перці і баклажан вимити. З перців видалити серцевину. Нарізати овочі шматочками середньої величини.

Крок 6

Фаршировані телячої СЕРЦЯ з овочами

У каструлю з цибулею і морквою влити вино і 1 стакан води, покласти кабачок, баклажан і перець. Перемішати. Довести до кипіння. Повернути в каструлю серця, перемішати, накрити кришкою і готувати на невеликому вогні 1,5 ч. З готових сердець видалити шпажки, нарізати на порційні шматки і подати з овочами. Щоб соус вийшов ніжніше, можна замість води влити в каструлю з овочами 1 склянка вершків жирністю 9%.

0/5 (0 Reviews)