Інгредієнти
- 4 коржі-тортильи
- 400 г фаршу з індички
- 1 стакан вареної червоної квасолі
- 2 середніх помідора
- 1 солодкий червоний перець
- 1 велика цибулина
- пучок кінзи
- 150 г сметани
- 4-6 ст. л. тертого сиру (чеддер, гауда)
- 1 ч. л. меленої зіри
- оливкова олія
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ
Крок 1 Очистіть і дрібно наріжте цибулю. Солодкий перець розрізати навпіл, видаліть насіння і плодоніжки, м'якоть нарізати маленькими кубиками. Крок 2
Розігрійте велику сковороду і обсмажити цибулю до м'якості. Додайте фарш і готуйте, помішуючи, поки фарш не побіліє. Додайте солодкий перець, квасолю і мелену зіру і смажте, помішуючи, до готовності, 10 хв. Посоліть і поперчіть. Крок 3 Помідори покладіть в миску, залийте окропом і залиште на 2 хв. Обдайте холодною водою і очистіть від шкірки. Наріжте маленькими кубиками. Подрібніть кінзу і додайте до помідорів, посоліть і поперчіть. Крок 4 Розігрійте велику сковороду і покладіть корж-тортилью. Грійте 10 сек., Потім переверніть на іншу сторону. Слідкуйте, щоб коржик тільки прогрілася, але не стала хрусткою. Також ви можете підігріти коржі в мікрохвильовій печі. Крок 5
Покладіть перед собою тортилью і викладіть фарш трохи нижче середини коржі. На нього покладіть помідори і кінзу. Полийте сметаною і посипте тертим сиром. Крок 6
Прикрийте начинку спочатку з боків, а потім ближнім до вас краєм коржі. Поверніть рол. Перед подачею розріжте навпіл.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!