Бурить З ІНДИКИ

бурить ІЗ & nbsp; ІНДИКИ

Інгредієнти

  • 4 коржі-тортильи
  • 400 г фаршу з індички
  • 1 стакан вареної червоної квасолі
  • 2 середніх помідора
  • 1 солодкий червоний перець
  • 1 велика цибулина
  • пучок кінзи
  • 150 г сметани
  • 4-6 ст. л. тертого сиру (чеддер, гауда)
  • 1 ч. л. меленої зіри
  • оливкова олія
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ

Крок 1 Очистіть і дрібно наріжте цибулю. Солодкий перець розрізати навпіл, видаліть насіння і плодоніжки, м'якоть нарізати маленькими кубиками. Крок 2

Розігрійте велику сковороду і обсмажити цибулю до м'якості. Додайте фарш і готуйте, помішуючи, поки фарш не побіліє. Додайте солодкий перець, квасолю і мелену зіру і смажте, помішуючи, до готовності, 10 хв. Посоліть і поперчіть. Крок 3 Помідори покладіть в миску, залийте окропом і залиште на 2 хв. Обдайте холодною водою і очистіть від шкірки. Наріжте маленькими кубиками. Подрібніть кінзу і додайте до помідорів, посоліть і поперчіть. Крок 4 Розігрійте велику сковороду і покладіть корж-тортилью. Грійте 10 сек., Потім переверніть на іншу сторону. Слідкуйте, щоб коржик тільки прогрілася, але не стала хрусткою. Також ви можете підігріти коржі в мікрохвильовій печі. Крок 5

бурить ІЗ & nbsp; ІНДИКИ

Покладіть перед собою тортилью і викладіть фарш трохи нижче середини коржі. На нього покладіть помідори і кінзу. Полийте сметаною і посипте тертим сиром. Крок 6

бурить ІЗ & nbsp; ІНДИКИ

Прикрийте начинку спочатку з боків, а потім ближнім до вас краєм коржі. Поверніть рол. Перед подачею розріжте навпіл.

0/5 (0 Reviews)