Інгредієнти
- 3 кг свинячого окосту на шкірі на кістки
- 1 ст. л. чорного і запашного свежемолотого перцю
- 1 головка часнику
- 1 невелика цибулина
- 3-4 бутони гвоздики
- 1 зірочка бадьяна
- 2-3 ст. л. апельсинового джему
- 2 л кока-коли (НЕ дієтичної)
- сік і цедра 1 великого лимона
- морська сіль
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 1 паличка кориці
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 На свинячий шкірі зробити неглибокі паралельні надрізи. Натерти м'ясо з усіх боків сіллю і перцем, покласти в форму для запікання шкірою вниз. Крок 2 З головки часнику зняти верхній шар лушпиння, розрізати головку поперек навпіл. Так само розрізати цибулину. Покласти цибулю, часник і всі спеції в форму з м'ясом. Крок 3 Змішати джем з невеликою кількістю коли, лимонним соком і цедрою, перемішати з залишилася колою, залити м'ясо. Закрити форму кришкою або фольгою, поставити в холодильник на 2 ч, потім вийняти і залишити при кімнатній температурі на 1 ч. Крок 4 Поставити форму в розігріту до 200 ° С духовку на 30 хв. Потім зменшити температуру духовки до 150 ° С, перевернути м'ясо шкірою вгору, знову закрити, готувати 2 ч. Крок 5 Прибрати кришку або фольгу, готувати 1 ч. Злити рідину з форми, збільшити температуру духовки до 200 ° С і включити гриль. Готувати до хрусткої скоринки, приблизно 30 хв. Подавати буженину гарячої або холодної.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!