Рулет З свинини З КІВІ і фісташки

Це відмінний варіант страви для святкового столу. Красиво, яскраво і дуже смачно! Соковите м'ясо з приємною сладінкой прекрасно поєднується з кіслінькой начинкою. & Nbsp; Порадуйте рідних і близьких цим чудовим блюдом!

 Рулет З свинини З КІВІ і фісташки

Конкурс & quot; Моє святкове фірмове блюдо & quot; x Інгредієнти

  • Свиняча вирізка – 500 г
  • Ківі – 2 шт.
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient">Фісташки очищені – 50 г

  • Універсальна приправа з овочами VEGETA – 1 ч.л.
  • оливкова олія – ​​1 ст.л.
  • Мед рідкий – 1 ст.л.
  • рослинна олія для обсмажування рулету – за смаком

Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ

Крок 1

 Рулет З свинини З КІВІ і фісташки

Свинячу вирізку помити, обсушити паперовим рушником. Розрізати на потрібні шматочки і добре відбити з двох сторін. (Я розрізала навпіл, у мене вийшло два невеликих рулету). Крок 2

Рулет З свинини З КІВІ і фісташки

Поверхня м'яса змастити оливковою олією і посипати приправою VEGETA. Крок 3

Рулет З свинини З КІВІ і фісташки

Ківі очистити від шкірки і нарізати на 4 частини, фісташки подрібнити. На край відбивною викласти ківі і посипати горіхами. Крок 4

Рулет З свинини З КІВІ і фісташки

Загорнути в рулет і перев'язати кулінарною ниткою. Крок 5

Рулет З свинини З КІВІ і фісташки

Обсмажити рулет з усіх боків на сильному вогні до рум'янцю. Крок 6

Рулет З свинини З КІВІ і фісташки

Перекласти у форму, акуратно зняти нитки і змастити рулетики медом. Запекти при 200 & deg; C, 25-30 хвилин. Крок 7

Рулет З свинини з КІВІ і фісташки

Дістати рулет з духовки, дати йому відпочити 10 хвилин. Потім нарізати на шматочки. Смачного! Господині на замітку

Чим тонше відбито м'ясо, тим швидше готується рулет. Сіль в цьому рецепті не потрібна, так як вона присутня в приправі.

0/5 (0 Reviews)