Це відмінний варіант страви для святкового столу. Красиво, яскраво і дуже смачно! Соковите м'ясо з приємною сладінкой прекрасно поєднується з кіслінькой начинкою. & Nbsp; Порадуйте рідних і близьких цим чудовим блюдом!
Конкурс & quot; Моє святкове фірмове блюдо & quot; x Інгредієнти
- Свиняча вирізка – 500 г
- Ківі – 2 шт.
- Універсальна приправа з овочами VEGETA – 1 ч.л.
- оливкова олія – 1 ст.л.
- Мед рідкий – 1 ст.л.
- рослинна олія для обсмажування рулету – за смаком
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient">Фісташки очищені – 50 г
Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ
Крок 1
Свинячу вирізку помити, обсушити паперовим рушником. Розрізати на потрібні шматочки і добре відбити з двох сторін. (Я розрізала навпіл, у мене вийшло два невеликих рулету). Крок 2
Поверхня м'яса змастити оливковою олією і посипати приправою VEGETA. Крок 3
Ківі очистити від шкірки і нарізати на 4 частини, фісташки подрібнити. На край відбивною викласти ківі і посипати горіхами. Крок 4
Загорнути в рулет і перев'язати кулінарною ниткою. Крок 5
Обсмажити рулет з усіх боків на сильному вогні до рум'янцю. Крок 6
Перекласти у форму, акуратно зняти нитки і змастити рулетики медом. Запекти при 200 & deg; C, 25-30 хвилин. Крок 7
Дістати рулет з духовки, дати йому відпочити 10 хвилин. Потім нарізати на шматочки. Смачного! Господині на замітку
Чим тонше відбито м'ясо, тим швидше готується рулет. Сіль в цьому рецепті не потрібна, так як вона присутня в приправі.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!