М'ЯСО ПО-Барського

Дуже смачне і швидке в приготуванні блюдо.

М'ЯСО ПО-Барського

Конкурс & quot; Моє святкове фірмове блюдо & quot; x Інгредієнти

  • свинина – 500 г
  • солоні огірки – 1-2 шт.
  • зелень
  • волоський горіх – 20 г
  • часник – 1 зубчик
  • майонез
  • приправа Podravka
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> сіль

  • перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

М'ЯСО ПО-Барського

М'ясо ріжемо на шматочки, злегка відбиваємо. Солимо, перчимо, посипаємо приправою Podravka. Крок 2

М'ЯСО ПО-Барського

обсмажуємо м'ясо до готовності. Крок 3

М'ЯСО ПО-Барського

готуємо соус: ріжемо солоні огірки, волоські горіхи подрібнюємо, додаємо часник, зелень і змішуємо все з майонезом.

0/5 (0 Reviews)