БУЖЕНИНА В мультиварці

БУЖЕНИНА В мультиварці

Конкурс & quot; моє святкове фірмове блюдо & quot; x Інгредієнти

  • шматок свинячої шийки вагою 2,5 кг
  • 1 головка часнику
  • приправа «VEGETA» для свинини

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Очистіть часник і наріжте вздовж невеликими брусочками. Крок 2

БУЖЕНИНА В мультиварці

Видаліть з шийки всі плівки, обсушити м'ясо паперовими рушниками. Нашпигуйте м'ясо часником. Робіть це за допомогою довгого гострого ножа: втикайте ніж перпендикулярно, потім, не виймаючи, повертайте на 90 ° – і в отвір, що утворився вкладайте брусочек часнику. Натріть м'ясо з усіх боків сіллю і приправою і покладіть в чашу мультиварки. Крок 3 Закрийте кришку мультиварки, виставте програму «Запікання» і температуру 140 С на 1,5 години. Крок 4 Перед подачею дайте м'ясу, вийняти з чаші, постояти під шматком фольги, просто прикривши їм м'ясо, яке не підтикаючи краю, 20 хв.

0/5 (0 Reviews)