Інгредієнти
- лимони
- масло оливкове
- 2 ст. л. дрібно натертого кореня імбиру
- сіль
- 100 г коньяку
- часник – 1 головка
- 2 ст. л. меду
- перець чилі
- 0,5кг свинячої вирізки, порізаної на стейки
Покроковий рецепт приготування
Зрізати з свинини майже весь жир, залишивши лише шар близько 1-2 мм. Викласти м’ясо в глибокий посуд, полити лимонним соком і посипати дрібно порубаним часником. Залишити м’ясо в маринаді на 30 хв. Розігріти в сковороді 2 ст. л. оливкового масла, покласти свинину і обсмажити її з обох боків до золотистої скоринки. Коньяк змішати з імбиром, медом і дрібно нарізаним перцем чилі, туди ж вилити маринад з-під свинини. Викласти обсмажене м’ясо в жароміцний посуд. У великій сковороді розігріти 2 ст. л. оливкового масла, влити коньячну суміш, дати закипіти. Свинину посолити, влити отриманий коньячний соус, накрити кришкою і запікати в розігрітій до 200 С духовці 25-30 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!