Свинячі реберця в соєвому соусі

свинячі реберця в соєвому соусі

Інгредієнти

  • 2 кг жирних свинячих реберець
  • 200 мл соєвого соусу
  • 2 ст. л. білого винного оцту
  • 4 см кореня свіжого імбиру
  • 4-5 зубчиків часнику
  • 2 зірочки бадьяна

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Розріжте свинячі реберця на шматки по 3-4 ребра, покладіть в широку каструлю з товстим дном, залийте соєвим соусом з додаванням оцту і влийте таку кількість холодної води, щоб ребра були повністю нею покриті. Крок 2 Чи не очищаючи, роздушіть зубчики часнику і додайте в каструлю. Наріжте очищений імбир тонкими скибочками і теж покладіть в каструлю. Додайте бадьян. Крок 3 На сильному вогні доведіть до кипіння, зменшіть вогонь до слабкого, накрийте кришкою і варіть реберця до м'якості, від 40 хв. до 1,5 год – в залежності від якості м'яса. Свинина повинна бути дуже м'якою, але не падати з кістки. Крок 4 Обсушіть реберця і швидко обсмажте до рум'яної скоринки або на решітці над добре прогорілими вугіллям, або під розпеченим грилем. Подавайте гарячими, з великою кількістю свіжої зелені. Господині на замітку

За цим же рецептом ви можете приготувати будь-яке жирне м'ясо, в тому числі свинячу шийку, баранину, гусака чи качку, особливо качині ніжки.

0/5 (0 Reviews)