Інгредієнти
- 2 кг жирних свинячих реберець
- 200 мл соєвого соусу
- 2 ст. л. білого винного оцту
- 4 см кореня свіжого імбиру
- 4-5 зубчиків часнику
- 2 зірочки бадьяна
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Розріжте свинячі реберця на шматки по 3-4 ребра, покладіть в широку каструлю з товстим дном, залийте соєвим соусом з додаванням оцту і влийте таку кількість холодної води, щоб ребра були повністю нею покриті. Крок 2 Чи не очищаючи, роздушіть зубчики часнику і додайте в каструлю. Наріжте очищений імбир тонкими скибочками і теж покладіть в каструлю. Додайте бадьян. Крок 3 На сильному вогні доведіть до кипіння, зменшіть вогонь до слабкого, накрийте кришкою і варіть реберця до м'якості, від 40 хв. до 1,5 год – в залежності від якості м'яса. Свинина повинна бути дуже м'якою, але не падати з кістки. Крок 4 Обсушіть реберця і швидко обсмажте до рум'яної скоринки або на решітці над добре прогорілими вугіллям, або під розпеченим грилем. Подавайте гарячими, з великою кількістю свіжої зелені. Господині на замітку
За цим же рецептом ви можете приготувати будь-яке жирне м'ясо, в тому числі свинячу шийку, баранину, гусака чи качку, особливо качині ніжки.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!