КИТАЙСЬКА ЛАПША з креветками І СВИНИНОЮ

КИТАЙСЬКА ЛАПША з креветками І СВИНИНОЮ

КИТАЙСЬКА ЛАПША з креветками І СВИНИНОЮ

Конкурс рецептів & quot; Кухні світу & quot; x Інгредієнти

  • Локшина Яєчна Класична (Роллтон) – 400 г
  • Варені креветки (очищені) – 400 г
  • Свинина – 400 г
  • Помідори черрі – 12 шт.
  • Ріпчасту цибулю – 1 велика цибулина
  • Часник – 4 великих зубчики
  • Соєвий соус – 1 ст. л.
  • Гострий червоний перець – 1/2 ч. л.
  • Оливкова олія – 6 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Томатна паста – 1 ст. л.

Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ

Крок 1 Яєчну локшину покласти в киплячу воду. Варити протягом 1,5 хвилин. Воду злити. Локшину промити гарячою водою. Крок 2 Ріпчасту цибулю нарізати півкільцями. Часник нарізати дрібно. Свинину обсушити і нарізати на тонкі смужки. Помідори розрізати навпіл. Крок 3 В широкій сковороді розігріти 4 ст. л. оливкового масла. Обсмажити в ньому свинину протягом 10 хвилин. Додати до свинини ріпчасту цибулю. Коли цибуля набуде золотистого відтінку, додати томатну пасту, перець і сіль. Перемішати і обсмажити протягом 1 хвилини. Викласти зверху помідори і обсмажити все разом ще протягом 1 хвилини. Крок 4 В м'ясо викласти локшину, полити соєвим соусом, добре перемішати і згасити протягом 2 хвилин. Крок 5 У цей же час в іншій сковороді обсмажити в оливковій олії часник. Додати до нього креветки. Обсмажити все разом протягом 2 хвилин. Крок 6 Локшину з м'ясом і помідорами викласти на тарілку. Зверху викласти креветки. Полити соусом (зібрати після обсмажування креветок і часнику).

0/5 (0 Reviews)