У нас на прилавках все частіше стали з'являтися круглі трохи сплюснуті коренеплоди фіолетово-білого кольору. На ціннику чомусь написано & laquo; ріпа & raquo ;, хоча це самий натуральний турнепс. Чи не кормової, а столовий & mdash; ніжний, солодко-гіркуватий, що відмінно поєднується з жирним м'ясом …
Інгредієнти
- 600 г свинячої грудинки
- 500 г турнепсу
- 2 цибулини шалот
- 4-5 зубчиків часнику
- 3 гілочки чебрецю
- 120 мл оливкової олії
- 2 ст. л. меду
- 3 ст. л. соєвого соусу
- сіль
- мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Для маринаду крупно наріжте очищений шалот. Часник роздушіть і очистіть. Порубати чебрець. Складіть шалот, чебрець і часник в каструльку, влийте оливкове масло і доведіть майже до кипіння. Остудіть, 10 хв. Крок 2 Наріжте грудинку великими шматками, натріть сіллю і перцем і залийте маринадом. Затягніть плівкою і залиште в холодному місці на 12 год. Крок 3 Турнепс вимийте щіткою, видаліть бадилля і хвостик, розріжте кожен коренеплід уздовж на 4 частини. Змішайте трохи підігрітий мед і соєвий соус, перемішайте з турнепсом, поперчіть, затягніть плівкою, залиште на 12 год. Крок 4 промаринуватися м'ясо посмажте на вугіллі або в духовці з включеним грилем до рум'яної скоринки і готовності всередині. Турнепс запечіть до м'якості – його можна смажити на вугіллі, загорнувши в «конверт» з складеної вдвічі фольги, або на деку при 180 ° С. Подавайте м'ясо з турнепсом.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!