БУЖЕНИНА, запечена в пергаменті

& nbsp;

БУЖЕНИНА, запечена в пергаменті

Інгредієнти

  • 1 ч. л. сушеного часнику
  • 1,2 кг окосту свинини
  • 3 ст. л. оливкового масла
  • 4 – 5 зубчиків часнику
  • 1 ст. л. паприки
  • кілька гілочок свіжого чебрецю (або 1 ст. л. сушеного)
  • 2 – 3 лаврові листки
  • 1 ч. л. крупної солі

Покроковий рецепт приготування

М'ясо вимити й обсушити паперовими рушниками. Зубчики часнику розрізати вздовж на 4 частини. Довгим ножем з вузьким лезом або спеціальною голкою зробити в окосту кілька надрізів і нашпигувати м'ясо часником. Змастити м'ясо оливковою олією, рясно посипати паприкою, сушеним часником і сіллю. На пергамент покласти кілька гілочок чебрецю і лавровий лист, помістити підготовлене м'ясо і полити невеликою кількістю оливкової олії. Щільно загорнути м'ясо в пергамент і покласти на деко або в форму для запікання. Запікати буженину в розігрітій до 200 градусів духовці протягом 1,5 годин. Незадовго до закінчення розгорнути пергамент і дати буженині підрум'янитися. Готове м'ясо нарізати не раніше, ніж через 30 хвилин після закінчення запікання, або охолодити до кімнатної температури і прибрати в холодильник на 2 – 4 години, після чого буженина легко нарізається тонкими скибочками. Господині на замітку

БУЖЕНИНА, запечена в пергаменті

Окорок Мяснов' беконная свинина
Найбільша м'ясиста частина туші з невеликою кількістю жиру і ніжною сполучною тканиною. Найкраще м'ясо для нежирного фаршу. Дуже добре підходить для гасіння.
Енергетична цінність (на 100 г): 277 ккал. Харчова цінність (у 100 г): білків – не менше 13 г, жирів – не більше 25г.
Термін зберігання: 72 годин при t +2 + 6 & deg; C.

0/5 (0 Reviews)