Інгредієнти
- яйце – 1 шт.
- перець чорний мелений
- майоран сушений – 1 ч. л.
- сіль
- базилік сушений – 1/2 ч. Л.
- помідори черрі – 150 г
- свинина (фарш нежирний) – 800 г
- борошно – 2 ст. л.
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> сир Моцарелла – 150 г
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
з'єднати фарш з яйцем, сухими травами, сіллю і перцем, ретельно перемішати і добре відбити. Крок 2
Розігріти духовку до 200 ° С. Виліпити з готової маси невеликі кульки і обваляти їх у борошні. Викласти на змащене маслом і застелене пергаментом деко. Помістити в духовку і запікати 20 хвилин. Крок 3
Моцареллу нарізати скибочками за розміром биточків. Помідори вимити і розрізати навпіл. Биточки вийняти з духовки. Покласти на кожен по скибочці моцарели і половинці помідора. Повернути деко в духовку ще на 3-4 хвилини, щоб сир розплавився.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!