Інгредієнти
- рослинне масло – 3 ст. л.
- щіпка сухого чебрецю і майорану
- свиняча гомілка – 500 г
- лавровий лист – 2 шт.
- темне пиво – 0,5 л
- сіль, чорний і запашний перець
- овочевий бульйон – 0,5 л
- часник – 4 зубчики
- червоний винний оцет – 1 ст. л.
- цибулини шалот – 7-8 шт.
Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ
Крок 1
Голяшку вимити. Зробити ножем глибокі проколи і вкласти по лезу ножа четвертинки зубчиків часнику. Крок 2
Змішати перець, сіль, раскрошенную лавровий лист, чебрець і майоран з 2 ст. л. рослинного масла і оцтом. Змастити свинину. Крок 3
Розігріти духовку до 230 ° С. У сотейнику розігріти масло, що залишилося і обсмажити м'ясо до золотистої скоринки. Лук очистити. У глибоку форму покласти м'ясо і цибулю, залити пивом. Готувати 15-20 хв., Потім влити бульйон, накрити і тушкувати в духовці ще 1,5 ч. За 30 хв. до закінчення кришку зняти.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!