Свиней гомілкою по-баварськи

свинячого гомілкою по-баварськи

Інгредієнти

  • рослинне масло – 3 ст. л.
  • щіпка сухого чебрецю і майорану
  • свиняча гомілка – 500 г
  • лавровий лист – 2 шт.
  • темне пиво – 0,5 л
  • сіль, чорний і запашний перець
  • овочевий бульйон – 0,5 л
  • часник – 4 зубчики
  • червоний винний оцет – 1 ст. л.
  • цибулини шалот – 7-8 шт.

Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ

Крок 1

свинячого гомілкою ПО-Баварський

Голяшку вимити. Зробити ножем глибокі проколи і вкласти по лезу ножа четвертинки зубчиків часнику. Крок 2

свинячого гомілкою по-баварськи

Змішати перець, сіль, раскрошенную лавровий лист, чебрець і майоран з 2 ст. л. рослинного масла і оцтом. Змастити свинину. Крок 3

свинячого гомілкою по-баварськи

Розігріти духовку до 230 ° С. У сотейнику розігріти масло, що залишилося і обсмажити м'ясо до золотистої скоринки. Лук очистити. У глибоку форму покласти м'ясо і цибулю, залити пивом. Готувати 15-20 хв., Потім влити бульйон, накрити і тушкувати в духовці ще 1,5 ч. За 30 хв. до закінчення кришку зняти.

0/5 (0 Reviews)