Рулет З свинини з чорносливом І ГРИБАМИ

Рулет З свинини з чорносливом І ГРИБАМИ

Інгредієнти

  • рукав для запікання – 1 шт.
  • печериці свіжі – 400 г
  • чорнослив – 200 г
  • Сир твердий – 100 г
  • Оцет бальзамічний червоний – 2 ст. л.
  • гірчиця зерниста – 1/2 банки
  • вино – 100 мл
  • масло рослинне – 2 ст. л.
  • свинина (вирізка шматком) – 2-2,5 кг

Для маринаду

  • сіль
  • лист лавровий
  • часник
  • імбир – шматочок
  • перець духмяний
  • Прованські трави

< h2 class = "recipe__ingredient-title"> Покроковий рецепт приготування

Вимити і обсушити свинину. Розрізати м'ясо по спіралі так, щоб вийшов відносно рівний розгорнутий пласт. Злегка відбити м'ясо з обох сторін (якщо м'ясо жестковато – відбити добре). Покласти м'ясо в посуд і натерти сіллю (за смаком, але не більше 2 ч. Л.). Нарізати пластинками кілька часточок часнику і імбир, покласти їх до м'яса. Змішати вино, бальзамічний оцет, рослинне масло і всі інші приправи для маринаду. Рівномірно розподілити маринад по м'ясу з обох сторін і залишити маринуватися. Обсмажити на сильному вогні печериці протягом 2-3 хвилин, з мінімальною кількістю масла, злегка посолити і поперчити. Відставити остигати. Промити чорнослив і залити його окропом на 5 хвилин. Натерти на дрібній тертці сир. Обсушити чорнослив і нарізати смужками. Остигнули гриби змішати з сиром. Викласти м'ясо на дошку (робочу поверхню) горизонтально, на нього рівномірно розподілити, залишивши трохи порожнього місця з одного краю шматка м'яса, спочатку шар – гриби з сиром, потім – шар чорносливу. Розігріти духовку до 180 & deg; С. Акуратно починати згортати рулет у напрямку довжини шматка, залишаючи край без начинки до кінця рулету. Згорнутий рулет помістити в “рукав для запікання” і в форму. За допомогою лопатки або пензлика змастити поверхню рулету гірчицею в зернах. Щільно зав'язати “рукав” з двох сторін і помістити в духовку. Через 40 хвилин зменшити нагрів до 160 & deg; С і залишити ще на 20-30 хвилин. Господині на замітку Залежно від кількості м'яса і особливостей вашої духовки час приготування може варіюватися.

0/5 (0 Reviews)