Свинина з овочами у духовці

Інгредієнти

  • свинячий окіст вагою 3,5 кг
  • сіль, мелений чорний перець
  • гілочки петрушки і чебрецю – по 6 шт.
  • молода морква – 500 г
  • маленькі цибулини – 500 г
  • рослинне масло – 1 ст. л.
  • вершкове масло – 30 г
  • лавровий лист – 2 шт.
  • абрикосовий джем – 50 г

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

СВИНИНА з овочами У ДУХОВЦІ

Окіст натерти сіллю і перцем. Покласти разом із зеленню на змащене маслом деко. Зробити купол з фольги так, щоб верх фольги не торкався м’яса. Поставити в розігріту до 200 ° С духовку на 2 ч.

Крок 2

 СВИНИНА з овочами У ДУХОВЦІ

Моркву і цибулю очистити. Цибулини розрізати навпіл. Обсмажити овочі в розігрітій суміші двох видів масла, часто помішуючи, 6 хв. Приправити сіллю і перцем.

Крок 3

СВИНИНА з овочами У ДУХОВЦІ

З м’яса зняти фольгу, змастити джемом. Додати лаврові листочки і обсмажені овочі. Повернути в духовку на 15 хв. Перекласти м’ясо і овочі на блюдо, накрити і дати постояти 15 хв. Після цього м’ясо нарізати.

5/5 (1 Review)