Інгредієнти
- свинячий окіст вагою 3,5 кг
- сіль, мелений чорний перець
- гілочки петрушки і чебрецю – по 6 шт.
- молода морква – 500 г
- маленькі цибулини – 500 г
- рослинне масло – 1 ст. л.
- вершкове масло – 30 г
- лавровий лист – 2 шт.
- абрикосовий джем – 50 г
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Окіст натерти сіллю і перцем. Покласти разом із зеленню на змащене маслом деко. Зробити купол з фольги так, щоб верх фольги не торкався м’яса. Поставити в розігріту до 200 ° С духовку на 2 ч.
Крок 2
Моркву і цибулю очистити. Цибулини розрізати навпіл. Обсмажити овочі в розігрітій суміші двох видів масла, часто помішуючи, 6 хв. Приправити сіллю і перцем.
Крок 3
З м’яса зняти фольгу, змастити джемом. Додати лаврові листочки і обсмажені овочі. Повернути в духовку на 15 хв. Перекласти м’ясо і овочі на блюдо, накрити і дати постояти 15 хв. Після цього м’ясо нарізати.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!