М'ЯСНЕ АССОРТИ В ТЕСТІ

М'ЯСНЕ АССОРТИ В ТЕСТІ

Інгредієнти

  • велика цибулина – 1 шт.
  • часник – 2 зубчики
  • свинячий окіст – 300 г
  • свіже свиняче сало – 200 г
  • яловича вирізка – 250 г
  • качине м'ясо (грудки) – 500 г
  • куряча печінка – 200 г
  • біле сухе вино – 250 мл
  • горілка – 1 ст. л.
  • гілочки чебрецю – 2 шт.
  • гілочка петрушки – 1 шт.
  • лавровий лист – 1 шт.
  • сіль, мелений чорний
  • очищені фісташки – 50 г
  • борошно – 50 г
  • жовтки – 2 шт.
  • готове листкове тісто – 500 г

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Цибулю і часник очистити і подрібнити. Свинячий окіст і сало дуже дрібно порубати ножем. Яловичу вирізку, качині грудки і курячу печінку нарізати досить великими шматками (товщиною приблизно 2 см). Все м'ясо скласти в миску, додати цибулю і часник, вино, горілку, чебрець, петрушку, лавровий лист, сіль і перець. Добре перемішати, накрити плівкою і поставити в холодильник на 24 год. Час від часу перемішувати. Крок 2

М'ЯСНЕ АССОРТИ В ТЕСТІ

На наступний день злити з м'яса весь виділився сік, видалити чебрець, петрушку і лавровий лист. Крок 3

М'ЯСНЕ АССОРТИ В ТЕСТІ

Фісташки дуже крупно порубати ножем і покласти в фарш. Крок 4

М'ЯСНЕ АССОРТИ В ТЕСТІ

Додати борошно і 1 жовток. Добре перемішати. Крок 5

М'ЯСНЕ АССОРТИ В ТЕСТІ

Розкачати тісто в великий прямокутник розміром 35х20 см. Помістити на присипаний борошном деко. Змастити тісто залишилися жовтком. Викласти в центр м'ясне асорті, надавши йому форму поліна. Крок 6

М'ЯСНЕ АССОРТИ В ТЕСТІ

Загорнути у тесту короткі краю і накрити внахлест довгими краями. Притиснути шов руками. Помістити на 1 ч в холодильник. Переставити м'ясо в розігріту до 240 ° С духовку. Через 20 хв. знизити температуру до 180 ° С, накрити пергаментом і готувати 1 год 40 хв.

0/5 (0 Reviews)