Інгредієнти
- велика цибулина – 1 шт.
- часник – 2 зубчики
- свинячий окіст – 300 г
- свіже свиняче сало – 200 г
- яловича вирізка – 250 г
- качине м'ясо (грудки) – 500 г
- куряча печінка – 200 г
- біле сухе вино – 250 мл
- горілка – 1 ст. л.
- гілочки чебрецю – 2 шт.
- гілочка петрушки – 1 шт.
- лавровий лист – 1 шт.
- сіль, мелений чорний
- очищені фісташки – 50 г
- борошно – 50 г
- жовтки – 2 шт.
- готове листкове тісто – 500 г
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Цибулю і часник очистити і подрібнити. Свинячий окіст і сало дуже дрібно порубати ножем. Яловичу вирізку, качині грудки і курячу печінку нарізати досить великими шматками (товщиною приблизно 2 см). Все м'ясо скласти в миску, додати цибулю і часник, вино, горілку, чебрець, петрушку, лавровий лист, сіль і перець. Добре перемішати, накрити плівкою і поставити в холодильник на 24 год. Час від часу перемішувати. Крок 2
На наступний день злити з м'яса весь виділився сік, видалити чебрець, петрушку і лавровий лист. Крок 3
Фісташки дуже крупно порубати ножем і покласти в фарш. Крок 4
Додати борошно і 1 жовток. Добре перемішати. Крок 5
Розкачати тісто в великий прямокутник розміром 35х20 см. Помістити на присипаний борошном деко. Змастити тісто залишилися жовтком. Викласти в центр м'ясне асорті, надавши йому форму поліна. Крок 6
Загорнути у тесту короткі краю і накрити внахлест довгими краями. Притиснути шов руками. Помістити на 1 ч в холодильник. Переставити м'ясо в розігріту до 240 ° С духовку. Через 20 хв. знизити температуру до 180 ° С, накрити пергаментом і готувати 1 год 40 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!