Інгредієнти
- гарбуз – 150 г
- сіль, мелений перець
- часник – 2 зубчики
- овочевий бульйон – 500 мл
- нежирна м'якоть свинини – 100 г
- тертий сир пармезан – 2-3 ст. л.
- оливкова олія – 2 ст. л.
- цибулина – 1 шт.
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> перлова крупа – 150 г
Покроковий рецепт приготування
Перлову крупу перебрати, промити і замочити в холодній воді на 1 годину. Гарбуз очистити від шкірки і нарізати кубиками. Цибулю порізати кубиками, зубчики часнику подрібнити.
У сковороді розігріти масло і обсмажити в ньому лук до прозорості 2 хвилини, додати часник, через 1 хвилину додати нарізане м'ясо, швидко обсмажити, поперчити і викласти туди ж порізану гарбуз , перемішати.
Перлову крупу відкинути на сито і додати в сковороду, перемішати, щоб вона просочилася маслом, залити гарячим бульйоном, посолити, довести рідину до кипіння, зменшити вогонь і накрити сковорідку кришкою. Варити до готовності перловки приблизно 30 хвилин. Готову перловку зняти з вогню, додати сир і перемішати.
Текст рецепта: Ольга Родіонова Господині на замітку Перловка незаслужено забута, але з неї виходять відмінні страви для офісного обіду.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!