Перловку з гарбузом І СВИНИНОЮ

перловки з гарбузом І СВИНИНОЮ

Інгредієнти

  • гарбуз – 150 г
  • сіль, мелений перець
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> перлова крупа – 150 г

  • часник – 2 зубчики
  • овочевий бульйон – 500 мл
  • нежирна м'якоть свинини – 100 г
  • тертий сир пармезан – 2-3 ст. л.
  • оливкова олія – ​​2 ст. л.
  • цибулина – 1 шт.

Покроковий рецепт приготування

Перлову крупу перебрати, промити і замочити в холодній воді на 1 годину. Гарбуз очистити від шкірки і нарізати кубиками. Цибулю порізати кубиками, зубчики часнику подрібнити.

У сковороді розігріти масло і обсмажити в ньому лук до прозорості 2 хвилини, додати часник, через 1 хвилину додати нарізане м'ясо, швидко обсмажити, поперчити і викласти туди ж порізану гарбуз , перемішати.

Перлову крупу відкинути на сито і додати в сковороду, перемішати, щоб вона просочилася маслом, залити гарячим бульйоном, посолити, довести рідину до кипіння, зменшити вогонь і накрити сковорідку кришкою. Варити до готовності перловки приблизно 30 хвилин. Готову перловку зняти з вогню, додати сир і перемішати.

Текст рецепта: Ольга Родіонова Господині на замітку Перловка незаслужено забута, але з неї виходять відмінні страви для офісного обіду.

0/5 (0 Reviews)