Швабська ВАРЕНИКИ

Швабська ВАРЕНИКИ

Інгредієнти

  • вершкове масло – 2 ст. л.
  • червона цибулина – 1 шт.
  • сіль, чорний мелений перець
  • свинина – 250 г
  • яйця – 2 шт. для тіста, 5 для начинки
  • сирої шпик – 50 г
  • шпинат – 500 г
  • гілочки петрушки – 4-5 шт.
  • борошно – 300 г
  • шматочки білого хліба – 2 шт.
  • сирокопчений окіст – 50 г

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Швабська ВАРЕНИКИ

У велику миску просіяти борошно з сіллю, по одному вбити 2 яйця, додати 1 ст. л. масла і замісити тісто. Залишити в теплому місці на 30 хв. Лук очистити і дрібно нарізати. Шпик нарізати дрібними кубиками. Петрушку промити, обсушити й подрібнити. У сковороді розігріти вершкове масло і обсмажити шпик, петрушку і цибулю, 4-5 хв. Крок 2

Хліб замочити в невеликій кількості води. Шпинат перебрати, промити, покласти в каструлю і готувати 1-2 хв., Не додаючи води. Дати охолонути, потім віджати. Шпинат, розмочений хліб, свинину і окіст подрібнити в блендері до однорідної маси. Крок 3

Швабська ВАРЕНИКИ

Решта яйця зварити круто, остудити, очистити і дрібно порубати. Змішати зі смаженими цибулею, шпиком, петрушкою і подрібненої в блендері масою. Посолити, поперчити і ретельно перемішати. Крок 4

Швабська ВАРЕНИКИ

Тісто ще раз вимісити , потім на присипаної борошном поверхні розкачати в тонкий пласт. Крок 5

Швабська ВАРЕНИКИ

На половині пласта розкласти по 1 ст. л. начинки на відстані 2-3 см. Накрити другою половиною, попередньо, для кращого склеювання, змочивши її водою. Крок 6

Швабська ВАРЕНИКИ

Вирізати за допомогою чарки вареники. Час, що залишився тісто ще раз вимісити, розкачати в пласт і зробити ще одну порцію вареників. Щільно защипати краї. У каструлі закип'ятити підсолену воду, опустити вареники і варити, поки вони не спливуть. Відкинути на друшляк і дати воді стекти.

0/5 (0 Reviews)