Інгредієнти
- домашній м'який сир – 5 г
- кріп – 2 г
- свиняча вирізка – 10 г
- рослинне масло не рафінований – 15 г
- червоний лук – 3 г
- рожевий перець
- зелена цибуля – 1 г
- мариновані опеньки
Покроковий рецепт приготування
Свинячу вирізку посолити, поперчити. Посмажити до повної готовності на сковороді з рифленою поверхнею. Потім нарізати кубиком. Мариновані опеньки заправити кропом, ріпчастою червоним шніт-цибулею, олією. Додати сіль, перець за смаком. На кубик м'яса викласти м'який сир, зверху прикрасити горошинки рожевого перцю. Поруч викласти приправлені гриби і декорувати гілочкою свіжого кропу.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!