ОКОРОК В ЯБЛУЧНОМУ соусі

ОКОРОК В ЯБЛУЧНОМУ соусі

Інгредієнти

  • цибулина – 1 шт.
  • чорний мелений перець
  • яблуко – 1 шт.
  • свиняча варено-копчена рулька – 1 шт.
  • яблучний сік – 250 мл
  • крохмаль – 1 ч. л.
  • вершкове масло – 5 ст. л.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 ОКОРОК в ЯБЛУЧНОМУ соусі

Покласти рульку в каструлю, залити холодною водою так, щоб вона була повністю покрита. Поставити каструлю на вогонь. Довести до кипіння, зняти з вогню. Злити воду. Лук очистити. Влити в каструлю з рулькой яблучний сік, додати цибулину, приправити чорним перцем і варити на слабкому вогні 1 ч. Викласти рульку на блюдо, накрити і залишити в теплому місці. Бульйон процідити. Крок 2

ОКОРОК В ЯБЛУЧНОМУ соусі

Приготувати соус. Крохмаль розвести в невеликій кількості холодної води і, помішуючи, влити в проціджений бульйон. Прогріти на слабкому вогні, 3-4 хв., Зняти з вогню. Додати 4 ст. л. вершкового масла і перемішати. Яблуко розрізати на скибочки, видаливши серцевину, і обсмажити в вершковому маслі на сковороді-гриль, 2 хв. Рульку полити гарячим соусом і подати з скибочками яблука.

0/5 (0 Reviews)