Інгредієнти
- цибулина – 1 шт.
- чорний мелений перець
- яблуко – 1 шт.
- свиняча варено-копчена рулька – 1 шт.
- яблучний сік – 250 мл
- крохмаль – 1 ч. л.
- вершкове масло – 5 ст. л.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Покласти рульку в каструлю, залити холодною водою так, щоб вона була повністю покрита. Поставити каструлю на вогонь. Довести до кипіння, зняти з вогню. Злити воду. Лук очистити. Влити в каструлю з рулькой яблучний сік, додати цибулину, приправити чорним перцем і варити на слабкому вогні 1 ч. Викласти рульку на блюдо, накрити і залишити в теплому місці. Бульйон процідити. Крок 2
Приготувати соус. Крохмаль розвести в невеликій кількості холодної води і, помішуючи, влити в проціджений бульйон. Прогріти на слабкому вогні, 3-4 хв., Зняти з вогню. Додати 4 ст. л. вершкового масла і перемішати. Яблуко розрізати на скибочки, видаливши серцевину, і обсмажити в вершковому маслі на сковороді-гриль, 2 хв. Рульку полити гарячим соусом і подати з скибочками яблука.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!