Домашні чубурекі це смачно, більш корисно і до речі не складно. Можна частину виробів заморозити і при необхідності смажити партіями. Можна зробити блюдо супер корисним і просто запекти в духовці вироби (як пиріжки, я так дітям роблю)!
Інгредієнти
- борошно 500 г
- масло вершкове 25 г
- масло рослинне 25 г
- сіль 1/2 ч.л.
- цукор 1/2 ч.л.
- окріп 200 мл
- фарш (яловичина, свинина, курка) мікс 400 г
- цибуля ріпка 150 г
- вода/кефір 100 мл
- сіль і перець 1 ч.л.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 У окріп кладемо сіль, цукор, масла і 100 грам борошна, перемішуємо активно. Додаємо решту борошна і замішуємо тісто, добре втручаємося. Ми залишаємо на 1 годину. Крок 2 Поки робимо фарш з м'яса, до речі, я люблю 2 зубчики часнику ще додати! ️1/2 цибулі в м'ясорубці пропустити, що залишився дрібно порізати. Все змішати, треба щоб начинка була не сильно густа, як на оладки приблизно, можна ще води підливати. Крок 3 Відщипуємо тісто, тонко розгортаємо, вирізаємо блюдцем гуртки, на половинку розкладаємо начинку, накриваємо другою половинкою і ліпимо краю добре. Крок 4 Смажимо на розігрітій олії (2 см товщина шару масла) по 3-4 хвилини з кожного боку на помірному вогні. Господині на замітку
Тісто еластичне, м'яке, перевірений рецепт. Начинка соковита, смачна коли домашня. І взагалі можна зробити цілком ПП рецепт, замінивши, борошно на цельнозерновую і не смажити, а запекти в духовці 20 хв при 190 градусах.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!