чебуреки ДОМАШНІ

Домашні чубурекі це смачно, більш корисно і до речі не складно. Можна частину виробів заморозити і при необхідності смажити партіями. Можна зробити блюдо супер корисним і просто запекти в духовці вироби (як пиріжки, я так дітям роблю)!

 чебуреки ДОМАШНІ

 чебуреки ДОМАШНІ

чебуреки ДОМАШНІ

 чебуреки ДОМАШНІ

Інгредієнти

  • борошно 500 г
  • масло вершкове 25 г
  • масло рослинне 25 г
  • сіль 1/2 ч.л.
  • цукор 1/2 ч.л.
  • окріп 200 мл
  • фарш (яловичина, свинина, курка) мікс 400 г
  • цибуля ріпка 150 г
  • вода/кефір 100 мл
  • сіль і перець 1 ч.л.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 У окріп кладемо сіль, цукор, масла і 100 грам борошна, перемішуємо активно. Додаємо решту борошна і замішуємо тісто, добре втручаємося. Ми залишаємо на 1 годину. Крок 2 Поки робимо фарш з м'яса, до речі, я люблю 2 зубчики часнику ще додати! ️1/2 цибулі в м'ясорубці пропустити, що залишився дрібно порізати. Все змішати, треба щоб начинка була не сильно густа, як на оладки приблизно, можна ще води підливати. Крок 3 Відщипуємо тісто, тонко розгортаємо, вирізаємо блюдцем гуртки, на половинку розкладаємо начинку, накриваємо другою половинкою і ліпимо краю добре. Крок 4 Смажимо на розігрітій олії (2 см товщина шару масла) по 3-4 хвилини з кожного боку на помірному вогні. Господині на замітку

Тісто еластичне, м'яке, перевірений рецепт. Начинка соковита, смачна коли домашня. І взагалі можна зробити цілком ПП рецепт, замінивши, борошно на цельнозерновую і не смажити, а запекти в духовці 20 хв при 190 градусах.

0/5 (0 Reviews)