Пропоную Вам приготувати незвичайне блюдо – грушу, фаршировану м'ясом. Такі фаршировані груші чудово підійдуть для святкового столу або ж для звичайного сімейного вечері! У будь-якому випадку гості будуть просити добавку. Ця страва завоює їх повагу з першого разу!
Фарш-кидок x Інгредієнти
- груша – 3 шт.
- фарш (яловичий, свинячий або змішаний фарш) – 300 г.
- цибуля – 1 шт.
- сир твердий – 50 г.
- сіль, перець за смаком
- помідори черрі – 2шт.
Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ
Крок 1
Духовку нагріти до 180 градусів. А поки духовка нагрівається, приготуємо начинку. У посуд викласти готовий фарш. Крок 2
В фарш додати дрібно нарізану цибулю. Крок 3
Додати сіль, перець за смаком . Добре вимішати до однорідності. Начинка готова! Крок 4
Чисті груші розрізати на дві рівні частини. Ложкою акуратно витягнути серцевину з насінням і м'якоть, роблячи в центрі поглиблення. Крок 5
Готові груші фарширувати готової начинкою. Викласти фаршировані груші в форму для запікання. Готувати при 180 градусах 20 хвилин. Крок 6
Через 20 хвилин вийняти груші, на кожну грушу викласти нарізаний кружечком помідор черрі. Крок 7
Кожну грушу посипати тертим сиром. Поставити в духовку і готувати ще 10 хвилин. Крок 8
Викласти груші на тарілку і відразу подавати. Смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!