ЗАПЕЧЕНІ фаршировані ГРУШИ

Пропоную Вам приготувати незвичайне блюдо – грушу, фаршировану м'ясом. Такі фаршировані груші чудово підійдуть для святкового столу або ж для звичайного сімейного вечері! У будь-якому випадку гості будуть просити добавку. Ця страва завоює їх повагу з першого разу!

 ЗАПЕЧЕНІ фаршировані ГРУШИ

 ЗАПЕЧЕНІ фаршировані ГРУШИ

Фарш-кидок x Інгредієнти

  • груша – 3 шт.
  • фарш (яловичий, свинячий або змішаний фарш) – 300 г.
  • цибуля – 1 шт.
  • сир твердий – 50 г.
  • сіль, перець за смаком
  • помідори черрі – 2шт.

Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ

Крок 1

ЗАПЕЧЕНІ фаршировані ГРУШИ

Духовку нагріти до 180 градусів. А поки духовка нагрівається, приготуємо начинку. У посуд викласти готовий фарш. Крок 2

ЗАПЕЧЕНІ фаршировані ГРУШИ

В фарш додати дрібно нарізану цибулю. Крок 3

ЗАПЕЧЕНІ фаршировані ГРУШИ

Додати сіль, перець за смаком . Добре вимішати до однорідності. Начинка готова! Крок 4

ЗАПЕЧЕНІ фаршировані ГРУШИ

Чисті груші розрізати на дві рівні частини. Ложкою акуратно витягнути серцевину з насінням і м'якоть, роблячи в центрі поглиблення. Крок 5

ЗАПЕЧЕНІ фаршировані ГРУШИ

Готові груші фарширувати готової начинкою. Викласти фаршировані груші в форму для запікання. Готувати при 180 градусах 20 хвилин. Крок 6

Через 20 хвилин вийняти груші, на кожну грушу викласти нарізаний кружечком помідор черрі. Крок 7

ЗАПЕЧЕНІ фаршировані ГРУШИ

Кожну грушу посипати тертим сиром. Поставити в духовку і готувати ще 10 хвилин. Крок 8

ЗАПЕЧЕНІ фаршировані ГРУШИ

Викласти груші на тарілку і відразу подавати. Смачного!

0/5 (0 Reviews)