Тельное & ndash; старовинне російське блюдо. Готується з тіла риби, звідси і така назва. Буває тельное Целікова і тяпа. Для рецепта підійде будь-яка риба, але найсмачніше & ndash; судак або щука.
Фарш-кидок x Інгредієнти
- рибне філе 500 г
- морква 250 г
- зелений горошок консервований 100 г
- яйце 1 шт.
- цибуля ріпчаста 2 шт.
- борошно 4 ст.л.
- вода 1 л
- кріп
- петрушка
- чорний мелений перець
- сіль
- рослинне масло 1 ч.л.
- соус з хрону
- приправи за смаком
- марлева або лляна серветка
- шпагат
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Інгредієнти. Крок 2
Морква очистити, нарізати невеликими шматочками. Помістити в ємність для СВЧ. Додати 3 ст.л. води, закрити кришкою. Готувати на максимальній потужності 6-8 хвилин. В середині приготування – перемішати. Додати сіль і залишити на 1-2 хвилини. Крок 3
Морква подрібнити блендером, додати трохи олії. Крок 4
Деко застелити пергаментом , злегка збризнути олією. Нанести пасту з моркви на пергамент. Акуратно розмазати плоскою лопаткою, сформувавши квадрати. Вони не повинні бути занадто тонкими або товстими. Підсушити в духовці в режимі «Конвекція» при 120 * С – 20-30 хвилин. Крок 5
Отримані морквяні квадрати остудити на решітці. Краї обрізати за допомогою гострого ножа. Решта крихти залишити для прикраси. Крок 6
Нарізати рибне філе невеликими шматочками, розім'яти виделкою. Якщо є кістки – їх потрібно видалити. Крок 7
Додати дрібно нарізані цибуля і зелень, 1 ст.л. борошна, збите яйце, сіль, перець, приправи за смаком. Перемішати до однорідної маси. Крок 8
На плоску тарілку насипати борошно. Сформувати з фаршу невеликі ковбаски і обваляти в борошні. Туго загорнути кожну в марлеву серветку і перев'язати з двох сторін шпагатом. Крок 9
Укласти рулети на дно стелиться ємності. Крок 10
Додати 1 л гарячої підсоленої води. Можна долити трохи огіркового розсолу – страва буде ще смачніше. Накрити ємність харчовою плівкою. Готувати в СВЧ на середньої потужності 8-10 хвилин. Дати рулетів охолонути 5 хвилин, потім розрізати навпіл по діагоналі. Крок 11
Подавати тельное на морквяних квадратах з соусом з хрону і зеленим горошком, посипавши морквяної крихтою. Господині на замітку
Цю страву можна також готувати в пароварці або варити на тихому вогні в каструлі.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!