Тельнов тяпа з овочами

Тельное & ndash; старовинне російське блюдо. Готується з тіла риби, звідси і така назва. Буває тельное Целікова і тяпа. Для рецепта підійде будь-яка риба, але найсмачніше & ndash; судак або щука.

Тельнов тяпа З овочами

 Тельнов тяпа З овочами

Фарш-кидок x Інгредієнти

  • рибне філе 500 г
  • морква 250 г
  • зелений горошок консервований 100 г
  • яйце 1 шт.
  • цибуля ріпчаста 2 шт.
  • борошно 4 ст.л.
  • вода 1 л
  • кріп
  • петрушка
  • чорний мелений перець
  • сіль
  • рослинне масло 1 ч.л.
  • соус з хрону
  • приправи за смаком
  • марлева або лляна серветка
  • шпагат

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Тельнов тяпа з овочами

Інгредієнти. Крок 2

Морква очистити, нарізати невеликими шматочками. Помістити в ємність для СВЧ. Додати 3 ст.л. води, закрити кришкою. Готувати на максимальній потужності 6-8 хвилин. В середині приготування – перемішати. Додати сіль і залишити на 1-2 хвилини. Крок 3

Тельнов тяпа з овочами

Морква подрібнити блендером, додати трохи олії. Крок 4

Тельнов тяпа з овочами

Деко застелити пергаментом , злегка збризнути олією. Нанести пасту з моркви на пергамент. Акуратно розмазати плоскою лопаткою, сформувавши квадрати. Вони не повинні бути занадто тонкими або товстими. Підсушити в духовці в режимі «Конвекція» при 120 * С – 20-30 хвилин. Крок 5

Тельнов тяпа з овочами

Отримані морквяні квадрати остудити на решітці. Краї обрізати за допомогою гострого ножа. Решта крихти залишити для прикраси. Крок 6

Нарізати рибне філе невеликими шматочками, розім'яти виделкою. Якщо є кістки – їх потрібно видалити. Крок 7

Додати дрібно нарізані цибуля і зелень, 1 ст.л. борошна, збите яйце, сіль, перець, приправи за смаком. Перемішати до однорідної маси. Крок 8

Тельнов тяпа з овочами

На плоску тарілку насипати борошно. Сформувати з фаршу невеликі ковбаски і обваляти в борошні. Туго загорнути кожну в марлеву серветку і перев'язати з двох сторін шпагатом. Крок 9

Тельнов тяпа з овочами

Укласти рулети на дно стелиться ємності. Крок 10

Тельнов тяпа з овочами

Додати 1 л гарячої підсоленої води. Можна долити трохи огіркового розсолу – страва буде ще смачніше. Накрити ємність харчовою плівкою. Готувати в СВЧ на середньої потужності 8-10 хвилин. Дати рулетів охолонути 5 хвилин, потім розрізати навпіл по діагоналі. Крок 11

Тельнов тяпа з овочами

Подавати тельное на морквяних квадратах з соусом з хрону і зеленим горошком, посипавши морквяної крихтою. Господині на замітку

Цю страву можна також готувати в пароварці або варити на тихому вогні в каструлі.

0/5 (0 Reviews)