Морквяний ПЕЛЬМЕНИ З печені овочі

Що може бути краще, ніж домашні пельмені? Тільки пельмені з секретним інгредієнтом, наприклад, з морквою. При цьому, її згідно з рецептом треба додавати не тільки в начинку, але і в тісто.

 морквяний ПЕЛЬМЕНИ з печені овочі

Кращі страви з наших продуктів x Інгредієнти

  • борошно – 300 г
  • морквяний фреш – 2 ст.
  • вода – 1 ст.
  • солодка паприка – 1 ст . л.
  • яйце – 1 шт.
  • болгарський перець – 300 г
  • цибуля ріпчаста – 300 г
  • морква – 500 г
  • сіль – 1 ч. л.
  • перець – 2 г

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Приготуємо тісто. Свіжовичавлений морквяний сік розбавимо теплою водою, додамо сіль за смаком і трохи солодкої паприки. Розіб'ємо 1 яйце і гарненько зіб'ємо. Далі поступово вводимо борошно і замішуємо до отримання щільного еластичного тесту. Накриваємо тісто і даємо йому відпочити. Крок 2 Приготовим фарш. Болгарський перець, цибуля ріпчаста і морква нарізаємо великими шматками, маринуємо спеціями і запікаємо в духовці до напівготовності (морква до повної готовності). Печені овочі дрібно рубаємо ножем і доводимо до смаку. Крок 3 Розкачуємо тонко тісто, вирізаємо кружечки, розміщуємо начинку, ліпимо класичні пельмені, відварюємо в підсоленій воді, перед подачею змащуємо топленим маслом і прикрашаємо запеченої морквою. Також можна подавати зі сметаною.

0/5 (0 Reviews)