Маленькі симпатичні фінські печені пиріжки з сирно-м'ясною начинкою не залишать нікого байдужими. А їх виготовлення не вимагає багато часу і особливих навичок. Рецепт адаптований з книги & laquo; Кращі рецепти від Pirkka & raquo;
Фарш-кидок x Інгредієнти
- картопляні пластівці 25 г
- борошно 160 г
- розпушувач 0,5 ч.л.
- фарш 200 г
- сир 130 г
- перець
- зелень різана
- сіль 0,5 ч.л.
- цибулина маленька 0,5 шт.
- вода крижана 100 г
- масло вершкове 100 г
- білок яйця 1 шт.
- часник 2 шт.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Змішати борошно, картопляні пластівці і розпушувач. Покласти нарізане кубиками холодне масло. Змішати блендером в крихту, додати воду і швидко перемішати. Поставити в холодильник і охолодити тісто не менше півгодини. Крок 2 Поставити духовку на 200 С. Додати в фарш всі інгредієнти, розмішати. Розділити тісто на 12 рівних частин. Буде здаватися, що шматочки дуже маленькі, але при розкочування все буде нормально. Розкачати кожен шматок в коржик, покласти начинку. Крок 3
прісборени зверху вузликом подібно вонтонов. Покласти їх у формочки для мафінів або просто на папір для випічки. Випікати близько 25 хвилин.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!