КОТЛЕТА PIKK POISS (В перекладі з естонської & QUOT; ДОВГИЙ ХЛОПЧИК & QUOT;)

Дуже смачне і ошатне блюдо, готую його досить часто.

 КОТЛЕТА PIKK POISS (В перекладі з естонської & amp ; QUOT; ДОВГИЙ ХЛОПЧИК & amp; QUOT;)

фарш-кидок x Інгредієнти

  • фарш 500 г
  • морква (невелика) 1 шт.
  • картопля (дрібний) 1 шт.
  • яйце 1 шт.
  • часник (зубчик) 1 шт.
  • перець 1 щіпка (і)
  • сіль 1 щіпка (і)
  • для начинки: перець червоний солодкий 1/2 шт.
  • сир (у мене сулугуні) 100 г

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Цибулю дрібно порізати, моркву і картоплю потерти на дрібній тертці, видавити часник, посолити, поперчити. Крок 2

КОТЛЕТА PIKK POISS ( У перекладі з естонської & amp; QUOT; ДОВГИЙ ХЛОПЧИК & amp; QUOT;)

Додати яйце, все перемішати. На змащену маслом фольгу викласти у формі великої довгастої котлети весь фарш. Зробити з нього човник – як би розсунути фарш, зробити поздовжнє поглиблення. Крок 3

КОТЛЕТА PIKK POISS ( У перекладі з естонської & amp; QUOT; ДОВГИЙ ХЛОПЧИК & amp; QUOT;)

Порізати маленькими кубиками болгарський перець і сир – перцю і сиру повинно бути приблизно однаково. Крок 4

КОТЛЕТА PIKK POISS (в перекладі з естонської & amp; QUOT; ДОВГИЙ ХЛОПЧИК & amp; QUOT;)

Перемішати нарізаний сир і перець, покласти в поглиблення в фарші. Крок 5

Фарш защипнуть над начинкою. Зовні повинна вийти величезна котлета. Крок 6

Фольгою накрити котлету і відправити в розігріту до 200 градусів духовку на 25 хвилин. Крок 7

КОТЛЕТА PIKK POISS (в перекладі з естонської & amp; QUOT; ДОВГИЙ ХЛОПЧИК & amp; QUOT;)

Через цей час фольгу зняти з котлети, зменшити жар до 180 градусів і залишити котлету в духовці ще на 20 хвилин. Смачного!

0/5 (0 Reviews)