Дуже смачне і ошатне блюдо, готую його досить часто.
фарш-кидок x Інгредієнти
- фарш 500 г
- морква (невелика) 1 шт.
- картопля (дрібний) 1 шт.
- яйце 1 шт.
- часник (зубчик) 1 шт.
- перець 1 щіпка (і)
- сіль 1 щіпка (і)
- для начинки: перець червоний солодкий 1/2 шт.
- сир (у мене сулугуні) 100 г
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Цибулю дрібно порізати, моркву і картоплю потерти на дрібній тертці, видавити часник, посолити, поперчити. Крок 2
Додати яйце, все перемішати. На змащену маслом фольгу викласти у формі великої довгастої котлети весь фарш. Зробити з нього човник – як би розсунути фарш, зробити поздовжнє поглиблення. Крок 3
Порізати маленькими кубиками болгарський перець і сир – перцю і сиру повинно бути приблизно однаково. Крок 4
Перемішати нарізаний сир і перець, покласти в поглиблення в фарші. Крок 5
Фарш защипнуть над начинкою. Зовні повинна вийти величезна котлета. Крок 6
Фольгою накрити котлету і відправити в розігріту до 200 градусів духовку на 25 хвилин. Крок 7
Через цей час фольгу зняти з котлети, зменшити жар до 180 градусів і залишити котлету в духовці ще на 20 хвилин. Смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!