Інгредієнти
- 450 г червоної квасолі, замоченою у воді на ніч
- 0,5 ч. л . харчової соди
- 450 г гострих ковбасок
- 4 стебла селери
- часник – 4 зубчики
- цибуля ріпчаста – 1 велика цибулина
- сіль, червоний перець, білий перець і соус “Табаско” за смаком
- 450 г свинячого фаршу
- 1,5 склянки рису
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Лук, селера і часник очистити, подрібнити. Ковбаски нарізати кружальцями. Крок 2 Замочену з ночі квасоля, підготовлені овочі, ковбаски і фарш помістити в казанок. Крок 3 Приправити спеціями і соусом до смаку, залити водою так, щоб вона покривала все на 1,5-2 см. Варити цілий день на слабкому вогні, при цьому можна піти на роботу. Крок 4 Повернувшись з роботи, додати 0,5 & nbsp; ч. & Nbsp; л. питної соди і обережно перемішати. Боби виділять газ, і підлива стане червоною і вершкової. Крок 5 Додати 3 & nbsp; склянки води і рис. Варити на сильному вогні ще 20 & nbsp; хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!