Інгредієнти
- часник – 2 зубчики
- мука
- 5 гілочок петрушки
- яйця – 2 шт
- 100 г рослинного масла
- 400 г телячої вирізки
- сіль
- цибуля ріпчаста великий
ПОШАГО Вий РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ
Крок 1 М'ясо очистити від плівок і жиру, нарубати гострим ножем до стану великого фаршу, перекласти у велику миску. Додати яйця, добре вимісити фарш. Цибуля, часник і петрушку подрібнити. Крок 2 Додати все в фарш, приправити сіллю і перцем за смаком, вимісити ще раз. Сформувати невеликі котлети плескатої форми і обваляти в борошні. Крок 3 Масло сильно розігріти на сковороді, обсмажити котлети, по 3-4 хв. з кожного боку, а потім довести до готовності в духовці, розігрітій до 190 & deg; C, протягом 4-6 хв. Подавати з соковитими овочами.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!